TRENDING
  • 16:31 » Haos în 18 spitale după un atac cibernetic de tip ransomware. MS: Sistemul e nefuncțional. Măsuri de prevenție pentru celelalte spitale
  • 16:29 » Atac la granița României, locuitorii din Tulcea și Galați au primit mesaje RO-Alert. Trei răniți în exploziile din Ismail. Reacția MApN
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Bianca Drăgușanu și mama ei, pe mâinile medicului. Ce au făcut cele două la estetician

Bianca Drăgușanu a ajuns din nou pe mâinile esteticianului, iar de data asta nu singură, ci însoțită de mama ei. Diva frecventează periodic cabinetele de înfrumusețare, iar acum a convins-o și pe cea care i-a dat viață să se lasă pe mâinile specialistului.

Fosta nevastă a lui Alex Bodi s-a dus la doctor pentru a-și pune botox, iar mama ei a acompaniat-o pentru aceeași procedură estetică.

Chiar fotomodelul a anunțat acest lucru, căci blondina nu a făcut niciodată un secret din faptul că este plină de intervenții estetice.

Bianca Drăgușanu și mama ei și-au pus botox

„De data asta nu am venit singură, am venit cu mama pentru că și mama urmează să-și facă botox”, a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram.

„După ce își face mama botox am de gând să-mi retușez buzele și am de gând să-mi fac și eu botox. Mi-a venit o idee genială, o să-și facă și buzele”, a mai declarat ex-nevasta lui Victor Slav.

sursa: fanatik


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
Facebook
Închide
Închide