TRENDING
  • 12:33 » Avarie majoră la CET București Vest și CET Grozăvești. Mii de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă
  • 12:31 » Un bărbat a plătit 13.000 de euro pe un utilaj pe care nu l-a mai primit. “Chilipirul” era de fapt o escrocherie anchetată în Germania
  • 12:28 » Directorul Poştei, anunț despre plata pensiilor. „Dacă primim banii vineri, le ducem mai repede”
  • 11:52 » Accident grav în București. Un tramvai a lovit o ambulanță care ducea un pacient la spital
  • 11:49 » O femeie din Arad a fost prinsă în flagrant în timp ce lua 5.000 de euro mită de la o altă femeie, pentru a-i elibera soțul din arest
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Preşedintele american Joe Biden a anunţat marţi, la Adunarea Generală a ONU, că Statele Unite vor aloca 10 miliarde de dolari pentru combaterea foametei în ţara sa şi în restul lumii, transmite Reuters, citată de News.ro.

Aproape un om din trei nu avea anul trecut acces la o alimentaţie adevată, iar Statele Unite se angajează să atragă parteneri pentru a combate malnutriţia, a afirmat Biden în discursul său de la adunarea anuală a liderilor mondiali.

”În acest scop, Statele Unite se angajează să aloce 10 miliarde de dolari pentru a opri foametea şi a investi în sisteme alimentare în ţară şi în străinătate”, a anunţat Biden.

Preşedintele american nu a oferit detalii referitoare la program.

Joi, Naţiunile Unite găzduiesc ”Summitul Sistemelor pentru Alimente”, despre care afirmă că ”va declanşa transformarea sistemelor pentru alimente” prin intermediul unei serii de angajamente.

În luna iulie, Programul Mondial pentru Alimente al ONU a afirmat că nesiguranţa alimentară acută a crescut cu 74% în acest an din cauza schimbărilor climatice şi a pandemiei de coronavius.

Sursa: G4Media


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide