BREAKING NEWS
  • 1:21 » Vaccinul românesc este gata
  • 0:25 » Premierul Ciucă anunță plafonarea prețului la energie și la gaze, de la 1 februarie
  • 0:23 » Gradul de siguranță în școli, între 76 și 82%, spune Cîmpeanu. Ce a răspuns ministrul la întrebarea „cum își trimite copilul la școală”
  • 0:22 » Ciucă: Un milion de facturi trimise greșit vor fi refăcute, fără ca oamenii să fie debranşaţi sau să plătească penalități
  • 0:20 » FOTO: Un minor şi doi tineri din Afganistan, depistaţi la frontiera Giurgiu, ascunşi într-un TIR turcesc
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Bitcoin, îngropat: valoarea fabuloasă pierdută în doar 24 de ore

Bitcoin continuă să fie cea mai populară criptomonedă și să influențeze semnificativ tendințele pieței de cripto. Tocmai din acest motiv, nu ajută cât a reușit să se ducă în cap în ultima perioadă. Doar 24 de ore au fost suficiente pentru un dezastru. (Playtech)

Majoritatea investitorilor în Bitcoin este convinsă că se îmbogățește. Chiar dacă investițiile în criptomonede au mai multe în comun cu jocurile de noroc decât cu o știință exactă, foarte mulți au un optimism exagerat, până când pierd valori extraordinare, cum s-a întâmplat în weekendul care tocmai s-a încheiat.

Bitcoin s-a dus în cap, 10.000 de dolari în doar 24 de ore

De vineri pe sâmbătă, valoarea unui Bitcoin a scăzut cu 10.000 de dolari sau aproximativ 17% în procente. Pentru un moment, a scăzut până la un minim istoric, aproximativ 43.000 de dolari. Din fericire, a reușit să recupereze o parte din pierderi, dar lovitura pentru cei care au avut economii în cea mai populară criptomonedă rămâne semnificativă.

În spatele declinului Bitcoin se află mai multe particularități, inclusiv declinul acțiunilor de la Bursa din New York. La această oră, foarte mulți investitori caută un dram sporit de siguranță și, din acest motiv, s-au aruncat la plasamente în titluri emise de Trezoreria Statelor Unite, conform CNBC.

Ca referință, pe parcursul zilei de sâmbătă, un Bitcoin a ajuns să se tranzacționeze cu aproximativ 48.178 de dolari pe unitate, potrivit Coin Metrics. La momentul redactării acestui material, creșterea a fost până la 49.397 de dolari, un dezastru pentru care au cumpărat, de exemplu, la 60.000 de dolari sau chiar 67.582 de dolari, pe 8 noiembrie.

Trendul dat de Bitcoin s-a văzut imediat în întreaga piață. Ether a ajuns sâmbătă la un minim de aproximativ 3500 de dolari, după ce, pe 8 noiembrie, cumpărai aceeași monedă cu 4.818 dolari. Între timp, și-a mai revenit un pic, sărind până la 4.216 dolari. În orice caz, de vineri până sâmbătă, un Ether s-a devalorizat cu 16%.

Sursa: Playtech


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide