TRENDING
  • 13:09 » O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi
  • 13:02 » Scandalul redirecționării pacienților de la public la privat. Rafila: Ar trebui stabilite niște sancțiuni
  • 12:58 » Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia fostului primar
  • 12:50 » Irina Podnosova, fosta colegă de facultate a lui Putin, a fost confirmată ca președintă a Curții Supreme a Rusiei
  • 12:47 » Președintele conservator al Poloniei s-a întâlnit cu Donald Trump, la New York
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Blinken dă asigurări că SUA vor sprijini suveranitatea şi integritatea teritorială a Republicii Moldova

Preşedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut o discuţie telefonică cu secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, a informat Serviciul de presă al preşedinţiei, citat de Moldpres.

Cei doi înalţi oficiali au discutat despre situaţia de securitate complicată din regiune, din cauza războiului din Ucraina, şi au exprimat sprijin total pentru integritatea teritorială a Ucrainei.

Totodată, Blinken a declarat că SUA vor sprijini în continuare suveranitatea şi integritatea teritorială a Republicii Moldova.

Maia Sandu a reiterat că Republica Moldova este pregătită să ofere în continuare asistenţă umanitară refugiaţilor din Ucraina, scrie Agerpres.

Parlamentul Republicii Moldova a votat introducerea stării de urgenţă pe întreg teritoriul ţării, ca urmare a invaziei ruse în Ucraina. Printre altele, starea de urgenţă interzice demonstraţiile în masă şi permite guvernului să expulzeze „persoanele indezirabile” din ţară, scrie DPA.

sursa; digi24.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide