TRENDING
  • 12:33 » Avarie majoră la CET București Vest și CET Grozăvești. Mii de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă
  • 12:31 » Un bărbat a plătit 13.000 de euro pe un utilaj pe care nu l-a mai primit. “Chilipirul” era de fapt o escrocherie anchetată în Germania
  • 12:28 » Directorul Poştei, anunț despre plata pensiilor. „Dacă primim banii vineri, le ducem mai repede”
  • 11:52 » Accident grav în București. Un tramvai a lovit o ambulanță care ducea un pacient la spital
  • 11:49 » O femeie din Arad a fost prinsă în flagrant în timp ce lua 5.000 de euro mită de la o altă femeie, pentru a-i elibera soțul din arest
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Bomba finalului de an! Se naște o nouă forță în fotbalul românesc! Primarul dintr-un oraș de tradiție vrea să dea marea lovitură: Marian Copilu, omul-titlu de la CFR Cluj, aproape să semneze!

Bomba finalului de an! Se naște o nouă forță în fotbalul românesc! Primarul dintr-un oraș de tradiție vrea să dea marea lovitură: Marian Copilu, omul-titlu de la CFR Cluj, aproape să semneze! EXCLUSIV

Noul FC Brașov, denumire luată după ce primăria i-a dat brandul nou-formatei ACS Fotbal Club Brașov Steagul Renaște, ar putea avea și un nou președinte în persoana lui Marian Copilu.

Din informațiile ProSport, Marian Copilu ar fi fost contactat de cei din Brașov pentru a prelua proiectul echipei de sub Tâmpa, formație care în acest moment ocupă locul 16 din 20 în Liga 2.

Cum vor să-l ademenească brașovenii pe campionul Marian Copilu!

Marian Copilu a plecat de la CFR Cluj la jumatatea lunii august 2021,în același timp cu antrenorul Marius Șumudică. FC Brașov vrea neapărat să-l aducă la club pe cel care a câștigat mai multe trofee din postura de președinte al lui CFR Cluj.

Echipa din Brașov are susținerea primarului Allen Coliban, inițiatorului acestui proiect numit „noul FC Brașov”. Acesta este atuul principal prin care oficialii brașovenilor îl aruncă la înaintare pentru a-l convinge pe Marian Copilu să se alăture proiectului.

Fostului președinte de la CFR Cluj i s-a propus un proiect pe termen lung de unde n-ar lipsi stabilitatea. În plus, autoritățile i-au dat asigurări că se vor implica activ pentru buna desfășurare a clubului.

Noul FC Brașov a avut ceva probleme legate de foștii angajați!

Noul FC Brașov, denumire luată după ce primăria i-a dat brandul nou-formatei ACS Fotbal Club Brașov Steagul Renaște, a preluat în vară locul nou-promovatei Corona Brașov în Liga 2, prin cesionarea de loc aprobată de Federația Română de Fotbal, însă renunțarea la mare parte din jucătorii și antrenorii care au readus Brașovul la nivelul eșalonului secund a dus la numeroase litigii,ajunse pe masa comisiilor FRF.

Între timp problemele cu jucătorii și foștii antrenori s-au rezolvat. Ba chiar antrenorul Călin Moldovan este tehnicianul echipei de trei etape.

sursa:pro sport


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide