BREAKING NEWS
 • 1:21 » Vaccinul românesc este gata
 • 0:25 » Premierul Ciucă anunță plafonarea prețului la energie și la gaze, de la 1 februarie
 • 0:23 » Gradul de siguranță în școli, între 76 și 82%, spune Cîmpeanu. Ce a răspuns ministrul la întrebarea „cum își trimite copilul la școală”
 • 0:22 » Ciucă: Un milion de facturi trimise greșit vor fi refăcute, fără ca oamenii să fie debranşaţi sau să plătească penalități
 • 0:20 » FOTO: Un minor şi doi tineri din Afganistan, depistaţi la frontiera Giurgiu, ascunşi într-un TIR turcesc
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Bombă la Dinamo! Jucătorii nu îl mai vor pe Mircea Rednic. Trei nume pe lista posibililor înlocuitori

Bombă la Dinamo! Jucătorii nu îl mai vor pe Mircea Rednic. Trei nume pe lista posibililor înlocuitori | EXCLUSIV

Mircea Rednic pare să fie pierdut odată pentru totdeauna vestiarul la Dinamo! După ce a întrat în conflict cu „greii” vestiarului dinamovist, Deian Sorescu, Gabriel Torje și Steliano Filip, antrenorul a fost scos de la suflet de jucători și i se pregătește „debarcarea”.

Chiar dacă are parte, în continuare, de spirjinul lui Nicolae Badea, ar putea să nu fie suficient pentru a continua la Dinamo.

Potrivit surselor ProSport, Iuliu Mureșan a făcut front comun cu liderii vestiarului de la Dinamo, au discutat și au pus la cale să-l dea jos pe „Puriu”.

Mircea Rednic ar putea pleca de la Dinamo

Dinamoviștii nu au timp de pierdut, așa că au și intocmit o lista cu posibili inlocuitori. Aceștia sunt Flavius Stoican, Vasile Miriuță și Mihai Teja. Rămâne de văzut dacă Nicolae Badea are, în continuare, suficientă putere să-l țină în post pe Mircea Rednic sau Iuliu Mureșan și jucătorii vor reuși să-l schimbe pe acesta.

Rezultatele nu sunt de partea lui Mircea Rednic, care a pierdut și o parte din susținerea fanilor din „Ștefan cel Mare”. A semnat cu Dinamo în urmă cu șapte etape, iar din acel moment a obținut doar două rezultate de egalitate. În plus, și-a pus în cap pe toată lumea, prin stilul său autoritar de a control lucrurile.

Iată cele șapte partide disputate de Dinamo, sub coordonarea lui Mircea Rednic:

 • Dinamo – UTA 2-2
 • Gaz Metan – Dinamo 2-1
 • Dinamo – Rapid 1-1
 • Dinamo – Argeș 1-2
 • Sepsi – Dinamo 4-1
 • Dinamo – CFR Cluj 0-3
 • FC Voluntari – Dinamo 2-1

Steliano Filip, exclus din lot de Mircea Rednic!

Ultimul fotbalist cu care a intrat in conflict cu Rednic a fost Steliano Filip. Fotbalistul i-a spus antrenorului că ar dori să joace pe postul de fundaș central, nu mijlocaș cum și-ar dori acesta. Deranjat de faptul că este tras la răspundere, Rednic a decis ca fotbalistul să fie exclus din lot.

„A fost un incident, legat de niște dorințe de-ale lui. Am zis că ar fi mai bine să nu facă parte din lot.

El, la fel ca Deian, a zis că nu poate să joace decât fundaș stânga. Mă încurca, da. Am zis că decât să stea rezervă și să fie supărat, că el s-a născut titular la echipă, atunci am decis, spre binele lui, să nu facă parte din lot”, a declarat Mircea Rednic, la conferința de presă dinaintea partidei cu FCU Craiova.

sursa:pro sport


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide