TRENDING
  • 14:08 » Ești obligat să acorzi prioaritate atunci când șoferul din față semnalizează schimbarea benzii?
  • 14:02 » Panouri solare folosite pe post de garduri de grădină. La ce prețuri infime se vând
  • 14:00 » Ploiești: Facilitate fiscală la impozitul pe clădire pentru cei care au investit/investesc în lucrări privind creșterea performanței energetice
  • 13:56 » Producția de energie fotovoltaică este la un nivel record, pe fondul unui consum extrem de redus
  • 13:50 » Se modifică Legea Pensiilor înainte de 1 septembrie! A apărut o problemă legată de bani. Ce se va întâmpla cu milioane de pensii până la urmă
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Bombardament masiv la 15 kilometri de granița cu România. Armata rusă a atacat o bază militară din regiunea Odesa

Armata rusă a lansat marți dimineața, 1 martie, un atac cu rachete asupra unei baze militare din regiunea Odesa, bază aflată la 15 kilometri de granița cu România.

O bază militară din satul Cairaclia, situată în regiunea Odesa, a fost atacată de rachete ruse.

Agresiunea a fost confirmată de primarul orașului Ismail, Andrey Abramchenko, și de un oficial din Odesa – șeful Consiliului Public din cadrul Administrației Regionale de Stat Odesa -, Serghei Bratchuk, scrie libertatea.ro, citând ziarul ucrainean Observatorul.

Primarul din Ismail le cere, pe Facebook, localnicilor să stea în case. Nu s-au raportat persoane moarte sau rănite în urma atacului.

”Dragi cetățeni din Ismail! A a avut loc un atac cu rachete asupra unei unități militare din satul Loshchynivka. În legătură cu o lovitură cu rachete asupra unei unități militare din Loshchynivka, vă rog să rămâneți acasă dacă este posibil, până când situația operațională este complet clarificată”, notează primarul pe Facebook.

Sursa ziaruldeiasi.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide