TRENDING
  • 20:28 » O tumoră de 45 de kilograme a fost scoasă din abdomenul unei femei din Botoșani, care a mers la medic când a văzut că se îngrașă brusc
  • 20:25 » Primarul unei comune din Alba a murit. A fost găsit spânzurat într-o anexă a locuinţei
  • 20:22 » Povestea impresionantă a unui director din Călărași. Umblă din poartă în poartă pentru a-i convinge pe copii să meargă la școală
  • 20:16 » Un spital din București a înființat Registrul Naţional Unic al Pacienţilor Arşi
  • 20:06 » Un pădurar din Bistrița a încercat să scape de amendă cu țuică, pastramă și cârnați. A fost prins în flagrant
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Episcopul de Giurgiu, spre exemplu, a ținut slujba de Sfânta Parascheva într-o biserică din comuna Adunații Copăceni. Potrivit bilanțurilor actuale, în această localitate este raportată o rată de infectare de 13 cazuri la mia de locuitori și o rată de vaccinare de aproape 18 la sută. În predica sa, omul bisericii a uitat puțin de Dumnezeu și a început să susțină că vaccinurile ar fi expirate, iar incendiile din spitalele COVID ar fi o „făcătură”.

 

România a ajuns pe lista neagră a Uniunii Europene din cauza faptului că nerespectarea regulilor a dus, din păcate, la o explozie a cazurilor de coronavirus, ba mai  mult, țara noastră se află pe locul 1 la rata deceselor, raportată la populație.

Mai mult, omul bisericii nu se oprește aici. Acesta continuă să dezbată și situația din spitale. În ultimele 11 luni, din cauza dotărilor mizere cu care se confruntă instituțiile spitalicești din România, fiind pentru prima dată în ultimii zeci de ani când acestea sunt suprasolicitate, dezastrul era inevitabil! Așa au ajuns spitale să ia foc, din cauza unor rețele electrice vechi.

 

În țara noastră, potrivit ultimului bilanț prezentat de Institutul de Sănătate Publică, rata de imunizare împotriva coronavirusului este de aproape 34%, pe penultimul loc în Uniunea Europeană. Actualul val al pandemiei a dus România pe lista neagră a tuturor statelor, deoarece suntem luați ca un exemplu negativ de respectare a regulilor.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide