TRENDING
  • 13:09 » O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi
  • 13:02 » Scandalul redirecționării pacienților de la public la privat. Rafila: Ar trebui stabilite niște sancțiuni
  • 12:58 » Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia fostului primar
  • 12:50 » Irina Podnosova, fosta colegă de facultate a lui Putin, a fost confirmată ca președintă a Curții Supreme a Rusiei
  • 12:47 » Președintele conservator al Poloniei s-a întâlnit cu Donald Trump, la New York
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Poliţia judeţeană Braşov a deschis o anchetă după ce două eleve s-au bătut în curtea unei şcoli din Feldioara, scenele fiind filmate şi postate pe internet. Poliţiştii le-au identificat pe cele două fete, fiind vorba despre adolescente de 13 şi 14 ani, care au fost chemate la secţie, împreună cu părinţii.

În imaginile postate pe internet se vede cum cele două fete se încaieră, pălmuindu-se şi trăgându-se de păr, în timp ce colegii asistă la scenele violente. La un moment dat, cineva intervine pentru a le despărţi, iar atunci filmarea se încheie.

“Poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Feldioara s-au sesizat din oficiu şi efectuează cercetări în vederea stabilirii şi clarificării stării de fapt. Persoanele în cauză au fost identificate ca fiind două tinere, în vârstă de 13 ani şi 14 ani”, transmite IPJ Braşov.
Cele două fete vor fi invitate la sediul subunităţii de poliţie, împreună cu reprezentanţii legali, în vederea parcurgerii procedurii legale, în astfel de cauze, mai precizează oficialii Poliţiei.
.
sursa: news.ro

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide