TRENDING
  • 22:54 » Rezultate LOTO 6/49, Joker, 5/40, Noroc. Duminică, 25 februarie 2024, Tragerile Speciale de Dragobete cu fonduri suplimentate
  • 22:52 » Tanczos Barna i-a dat lui Ciolacu manuale despre istoria Ținutului Secuiesc. „Secuii și-au pierdut autonomia aici, la Siculeni”
  • 22:49 » Spitalele se pregătesc în caz de război. Arafat: Chiar dacă acest lucru e foarte puțin probabil, a fi pregătit este obligatoriu
  • 22:45 » A murit criticul şi istoricul literar Alex Ştefănescu
  • 22:42 » Două românce care locuiau în blocul din Valencia distrus de incendiu sunt de negăsit (administrator imobil). Reacția MAE.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

BREAKING NEWS | Șumudică și-a reziliat contractul cu CFR Cluj, până la urmă! Cine îl înlocuiește pe banca ardelenilor

BREAKING NEWS | Șumudică și-a reziliat contractul cu CFR Cluj, până la urmă! Cine îl înlocuiește pe banca ardelenilor

Marius Șumudică a decis să rezilieze contractul cu CFR Cluj, chiar dacă aseară părea că cele două părți au ajuns la o înțelegere și vor continuă împreună.

Antrenorul în vârstă de 50 de ani a semnat astăzi rezilierea contractului, iar în locul său va fi adus Dan Petrescu, scrie GSP. Astfel „Bursucul” va fi cel care va conduce echipa începând cu meciul contra celor de la FCSB!

Securea războiului n-a fost îngropată!

Securea războiului se pare că n-a putut fi îngropată, astfel că finanțatorul Neluțu Varga va fi nevoit să-i plătească lui Șumudică despăgubiri serioase. CFR Cluj va plăti tehnicianului o parte din suma stipulată în contract, după cum anunță sursa citată.

Asta înseamnă că Șumudică va încasa 250.000 de euro, sumă ce reprezintă prima de reziliere, dar și o lună de salariu.

Alături de Marius Șumudică a plecat și Marian Copilu, președintele campioanei României. Și el a intrat în colimatorul finanțatorului Neluțu Varga. De altfel, cei doi se alătură lui Ioan Ivașcu, juristul clubului, care s-a despărțit și el de CFR, după o bataie la care a participat in unul dintre birourile clubului

sursa:pro sport

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide