TRENDING
  • 9:41 » TOMAC
  • 21:00 » Accident rutier în Pădurea Priseaca. O persoană a fost dusă la spital.
  • 20:59 » Horoscop 22 martie 2023. Succes în afaceri pentru unele zodii.
  • 20:57 » Vremea 22 martie 2023: Se răcește în toată țara.
  • 20:56 » Fără păcănele la parterul blocurilor şi în localităţile mici. “Statul nu mai poate fi doar un martor la toată tragedia asta”.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Brigitte Pastramă a trecut printr-o transformare spectaculoasă, după ce a acordat mai mult timp antrenamentelor la sală. Fosta soție a lui Ilie Natase a topit câteva kilograme bune, iar acum arata ca un model. Iată cum a apărut pe rețelele sociale!

Brigitte Pastrama este foarte activă pe Instagram, unde a strâns peste 150.000 de urmăritori. Pasionată de moda și tot ceea ce înseamnă lux, vedeta le arată fanilor mici frânturi din viață sa personală și profesională. Recent, aceasta s-a pozat în sala de forță, impresionând cu noua silueta.

Vizibil mai slabă, cu brațele tonifiate și abdomen cu pătrățele, Brigitte Pastrama și-a uimit fanii cu slăbirea dramatică, unii fiind chiar îngrijorați pentru aceasta:

“Îmi place maxim cum arăți ! Îmi poți da și mie dieta ta în privat ?! Aș vrea să o încerc”, “Felicitări”, “Doamne prea mult ai slăbit!!”, “Wow..ce ai pățit de ai slăbit atât de bine ? Probleme personale sau sportul și o dieta te-au ajutat?”, “Prea exagerezi”.

Asaltată de întrebări legate de dieta sa, Brigitte i-a răspuns unei fane, într-un comentariu, ce mănâncă pentru o zi de antrenament: “mănânc proteină, lichidă și cookie 40 g/ zilnic”.

sursa: protv.ro

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide