TRENDING
  • 13:09 » O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi
  • 13:02 » Scandalul redirecționării pacienților de la public la privat. Rafila: Ar trebui stabilite niște sancțiuni
  • 12:58 » Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia fostului primar
  • 12:50 » Irina Podnosova, fosta colegă de facultate a lui Putin, a fost confirmată ca președintă a Curții Supreme a Rusiei
  • 12:47 » Președintele conservator al Poloniei s-a întâlnit cu Donald Trump, la New York
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Adolescent de 17 ani, înecat la un SPA din Balotești. Decesul este suspect, pentru că apa era mică

Un adolescent în vârstă de 17 ani a murit sâmbătă seară într-un centru termal de relaxare din nordul Capitalei, aparent prin înec.

În ciuda eforturilor echipajului medical, care l-a resuscitat timp de o oră, în final a fost declarat decesul băiatului.

Tânărul venise să se relaxeze la piscină împreună cu unchiul său. La un moment dat, salvamarii au observat că băiatul nu mai putea să iasă la suprafață, așa că au intervenit prompt. I-au acordat primul ajutor până la venirea echipajului SMURD.„Erau câte doi salvamari acolo, deci cineva păzea încontinuu. Au intervenit salmavarii imediat şi după aia a venit și SMURD-ul. Atât am văzut că îl resuscita” a declarat un martor.

Reprezentanții complexului au montat un paravan și au rugat vizitatorii să elibereze imediat zona.Potrivit martorilor, apa nu era adâncă acolo unde se afla băiatul şi ar fi putut să respire dacă ar fi stat în picioare, așa că nu se știe încă cum a fost posibil incidentul.

„Se intra de la gleznă și se ducea până peste cap. Ne-au rugat să eliberăm, adică ne-au redirecționat către alte zone, dar noi având copii, n-am putut merge.”

Sursa ziaruldeiasi.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide