TRENDING
  • 9:41 » TOMAC
  • 21:00 » Accident rutier în Pădurea Priseaca. O persoană a fost dusă la spital.
  • 20:59 » Horoscop 22 martie 2023. Succes în afaceri pentru unele zodii.
  • 20:57 » Vremea 22 martie 2023: Se răcește în toată țara.
  • 20:56 » Fără păcănele la parterul blocurilor şi în localităţile mici. “Statul nu mai poate fi doar un martor la toată tragedia asta”.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Cruzime fără margini într-o comună din Vâlcea. O femeie care obținuse un ordin de protecție împotriva nepotului violent, a ajuns să sune din nou la poliție pentru a-l reclama, dupa ce tânărul a încălcat restricția. În urmă cu două zile, individul o lovise pe bunica lui în mod repetat cu o bâtă, femeia de 68 de ani fiind salvată din mâinile nepotului de vecini.

Polițiștii din Călimănești, județul Vâlcea, au reținut un tânăr de 25 de ani pentru încălcarea ordinului de protecție, violență în familie și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Bunică bătută de nepot cu bâta, într-o casă din Vâlcea

Miercuri, o femeie în vârstă de 68 de ani a fost bătută de către nepotul său. Polițiștii au stabilit faptul că tânărul de 25 de ani, beat, a lovit-o pe bunica sa, în repetate rânduri, cu o bâtă, relatează Mediafax. De asemenea, i-a adresat amenințări cu moartea, iar în momentul în care mai mulți vecini au intervenit a manifestat un comportament agresiv, verbal, la adresa acestora. A fost emis ordin de protecție provizoriu, însă în aceeași zi tânărul a mers din nou la locuința femeii, din comuna Berislăvești, județul Vâlcea, unde ar fi încercat să intre în casă, încălcând ordinul.

Tânărul este prezentat vineri instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

sursa: observatornews.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide