TRENDING
  • 22:33 » Cât rezistă canabisul în organism. Cazul unui tânăr depistat pozitiv la două săptămâni de la consum
  • 22:32 » La ce distanță poți avea fereastra de lumină față de proprietatea vecină. Interdicția impusă de lege
  • 22:32 » „Regele” Hagi împlinește 58 de ani. Cel mai iubit fotbalist, despre copilărie: „Jucam pe stradă, în picioarele goale”.
  • 22:32 » Test de cultură generală: „Mâna-ntinsă care nu spune o poveste nu primește pomană“
  • 22:31 » Povestea „generalului de fier“ al Ucrainei care de aproape un an ține piept armatei lui Vladimir Putin
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Camelia Potec a analizat finalele lui Popovici și Glință. „David, extraordinar! Robert, sub așteptări!”

Camelia Potec, președintele Federației Române de Natație, a analizat finalele de la Jocurile Olimpice în care au participat David Popovici și Robert Glință.David Popovici a terminat pe locul 4 in finala de 200 metri liber,la doar două sutimi de podium, în timp ce Robert Glință a încheiat pe poziția a 8-a la finala de 100 metri spate.

Camelia Potec i-a urmărit cu atenție pe cei doi sportivi la finalele Olimpice, iar după aceea a analizat evoluțiile celor doi înotători români.

Camelia Potec a analizat finalele lui David Popovici și Robert Glință de la JO 2020

Camelia Potec, cea care a câștigat medalia de aur la Jocurile Olimpice din 2004, de la Atena, a ținut să îl laude pe David Popovici, dar l-a taxat pe Robert Glinta de la care avea așteptări mari.

„Ne simțim foarte bine. Mă bucur că această locație va rămâne în amintirea românilor. Nu am mai avut de mulți ani două finale olimpice, mai ales în aceeași zi, dar înotul începe să revină la rezultatele de acum mai bine de zece ani.

Am trăit foarte intens aceste două finale. M-am bucurat în primul rând pentru că ei au reușit aceste două finale. M-am bucurat că au reușit această performanță, să înoate într-o finală olimpică. Pentru David e o experiență extraordinară. E prima finală olimpică și avea ce să învețe. Pentru Robert e a doua finală și avea puțină experiență.  David a făcut o performanță extraordinară! Pentru Robert a fost o performanță sub așteptări”, a spus Camelia Potec, conform GSP.ro

Camelia Potec a analizat finalele lui Popovici și Glință. „David, extraordinar! Robert, sub așteptări!”

Camelia Potec, despre șansele ca David Popivici să câștige o medalie la JO

Fosta medaliată olimpică de la Atena a comentat și în legătură cu șansele ca David Popovici să câștige o medalie în urma probei de 100 de metri liber.

David e triplu medaliat la Festivalul Olimpic al Tineretului European, prima competiție de mare anvergură la care participă cei mai buni și talentați sportivi din Europa. Aceste trei medalii trebuiau să conteze pentru toți românii și măcar să-l urmărească din acel moment, din 2019. Mă bucur că David a ajuns la acest nivel. Și e doar începutul. 

Mi-am dorit ca el și Robert să se simtă bine în această cursă, să se distreze. David asta a făcut. A fost o performanță extraordinară, dar timpul lui nu a fost suficient pentru o medalie.

Rămâne să mergem și să trecem de calificări și de semifinalele la 100 de metri liber. După aceea putem vorbi de finală și de timpul său. Dar să ajungă acolo, să vedem cum se recuperează. Asta e proba regină, iar toți sportivii vor fi într-o formă foarte bună. Toată lumea va înota foarte tare încă din calificări”, a adăugat Potec.

sursa:pro sport


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide