TRENDING
  • 21:28 » Primarii a două comune din Bihor sunt cercetaţi penal pentru că ar fi obţinut fonduri de la Guvern pe baza unor documente contrafăcute
  • 21:26 » Klaus Iohannis mulțumește Germaniei pentru că sprijină aderarea României la Schengen: “Prietenul la nevoie se cunoaște”
  • 21:23 » Turcia a arestat 20 de persoane pentru presupuse legături cu atentatul terorist comis duminică la AnkaraTurcia a arestat 20 de persoane pentru presupuse legături cu atentatul terorist comis duminică la Ankara
  • 21:18 » Caz revoltător în Alba. Un tânăr cu handicap grav, umilit de un medic din Comisia de Evaluare: „Ar putea pune marfă pe raft la magazin”
  • 21:10 » Geoană propune ca România să se alăture Franței și Marii Britanii într-o Antantă Cordială pentru mediu
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Operatorul companiei Metrorex va oferi bilete gratuite de metrou pasagerilor ce reciclează recipiente de plastic, sticlă sau aluminiu. Campania, ce se va derula în perioada 2-20 August, are ca scop să promoveze reciclarea și să încurajeze oamenii să se deplaseze cu metroul.

“Metrorex, în colaborare cu Eco Synergy și Rematholding, lansează prima campanie de promovare și încurajare a colectării și reciclării gunoiului și a deplasării cu metroul– o opțiune eco de transport”, a declarat operatorul Metrorex.

Pasagerii își vor putea lua biletele verzi din stațiile Dimitrie Leonida și Pipera. “Costul” unui bilet va fi de cinci recipiente goale din sticlă, plastic sau aluminiu.

“Este necesar să avem asemenea campanii pentru a schimba atitudinea cetățenilor cu privire la menținerea unui mediu înconjurător curat și nepoluat, dar și pentru a promova benficiile transportului subteran.”– spune Ștefan Paraschiv, Manager General al Metrorex.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide