TRENDING
  • 20:44 » Impact violent pe Valea Dâmboviței! O persoană a fost transportată la spital
  • 20:43 » Crește numărul șoferilor prinși drogați la volan în Dâmbovița! Doi tineri s-au ales cu dosare penale
  • 20:42 » Scene incredibile petrecute pe un bulevard din Târgoviște! Un prahovean a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor și a încercat să se ascundă în curtea unui localnic
  • 20:42 » Cât a ajuns să coste să repari o bară de la maşină în service-urile din România. După poliţele RCA, ar putea urma o nouă plafonare
  • 20:38 » Lovitură pentru românii care vor să plece în vacanţă. Cu cât se vor scumpi biletele de avion din vară
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Gerhard Ludwig Müller, un cardinal german care este în prezent judecător de rang înalt al Curții Vaticanului, a denunțat membri proeminenți ai elitei financiare globaliste pentru exploatarea pandemiei ca pretext pentru a stabili „controlul total” asupra maselor.

Într-o înregistrare video lansată de Institutul Sf. Bonifaciu din Austria, cardinalul Müller i-a condamnat pe George Soros, Bill Gates și Klaus Schwab (Forumul Economic Mondial), numindu-i persoane „care stau pe tronul bogăției lor” care văd pandemia COVID-19 la nivel mondial ca pe o fereastră de oportunitate pentru a-și „implementa agenda”, relatează cotidianul german Die Welt.

Politicile promovate de elita financiară globalistă, care au fost prezentate publicului sub pretextul combaterii pandemiei mondiale, sunt „născute din voința de a folosi oportunitatea de a alinia oamenii, de a-i supune controlului total și de a stabili. un stat de supraveghere”, a spus Müller, menționând că vremurile de criză au fost întotdeauna ideale pentru activități antidemocratice.

Această agendă, care se bazează pe înșelăciune și fraudă, potrivit lui Müller, este folosită pentru a „oține o nouă creație, o nouă persoană”.

„Nu vreau să fiu creat și modelat după imaginea și asemănarea lui Klaus Schwab sau Bill Gates sau Soros și a tuturor acestor oameni care pleacă spre Glasgow cu avioane private și apoi impun maselor mari măsuri de austeritate și restricții.” spuse Müller. „Din punct de vedere politic, asta nu are nimic de-a face cu democrația”, a adăugat fostul episcop de Regensburg.

Înregistrarea video de două minute a cardinalului a provocat o reacție intensă din partea așa-zișilor jurnaliști din presa de masă. Pentru declarațiile sale, Müller se confruntă acum cu acuzații de răspândire a așa-ziselor „teorii ale conspirației” din mass-media liberală copleșitoare din Germania.

Cardinalul Müller a confirmat autenticitatea înregistrării video într-un e-mail către Agenția Germană de Presă (DPA), dar a respins acuzațiile că ar fi răspândit teorii ale conspirației, adăugând că respinge ideea că „dacă cineva critică elita financiară, ei” sunt automat pe partea greșită.”

Judecătorul tribunalului Vatican, care este considerat o figură principală a opoziției al Papei Francisc, nu este singurul membru de rang înalt al bisericii catolice care a formulat astfel de acuzații împotriva elitelor globale.

Cu câteva luni în urmă, acuzații similare au fost făcute de arhiepiscopul italian Carlo Maria Viganò în timpul unui interviu cu Robert Moynihan de la revista Inside the Vatican. În interviul, care a durat mai bine de o oră, Arhiepiscopul Viganò l-a acuzat pe Klaus Schwab și pe colegii săi de la Forumul Economic Mondial (WEF) că au folosit pandemia de COVID-19 pentru a pune în aplicare o agendă „neo-malthusiană”, susținând că Papa Francisc este un „cooperator zelos” al agendei „Marea resetare”.

Sursa stiri-alternative.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide