TRENDING
  • 13:09 » O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi
  • 13:02 » Scandalul redirecționării pacienților de la public la privat. Rafila: Ar trebui stabilite niște sancțiuni
  • 12:58 » Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia fostului primar
  • 12:50 » Irina Podnosova, fosta colegă de facultate a lui Putin, a fost confirmată ca președintă a Curții Supreme a Rusiei
  • 12:47 » Președintele conservator al Poloniei s-a întâlnit cu Donald Trump, la New York
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Singurul oraș din România care este nominalizat la cea mai bună destinație europeană turistică în anul 2022 este Oradea, alături de alte 20 de destinații selectate pe baza ofertei culturale, turistice și a dezvoltării durabile.

EuropeanBestDestinations.com, cel mai vizitat site dedicat turismului din Europa, în parteneriat cu rețeaua EDEN a Comisiei Europene, a lansat cea de-a 13-a competiție privind „Cele mai bune destinații europene turistice în 2022”. Oradea poate fi votată pe site-ul European Best Destinations până în 10 februarie.

În iunie 2020, aceeași platformă turistică a desemnat Oradea ca fiind una dintre cele mai sigure destinații de călătorie în contextul pandemiei de coronavirus (Europe Safest Destinations 2020).

„Suntem onorați și bucuroși să fim nominalizați în rândul celor mai bune destinații europene turistice în anul 2022. Prin această nominalizare suntem încrezători că Oradea se va bucura de și mai mulți turiști care să îi descopere bijuteriile arhitecturale și istorice. Vizitatorii vor găsi aici un oraș primitor, proaspăt și plin de viață. Vă așteptăm să vizitați Oradea și promitem că avem toate ingredientele pentru o experiență de neuitat în capitala Art Nouveau a României!”, a anunțat Alina Toie, director general Visit Oradea.

Alături de Oradea au mai fost nominalizate alte 19 orașe sau zone turistice din Europa. Este vorba de Graz și Viena – Austria, Istanbul – Turcia, Londra – Marea Britanie, Coasta Amalfi și Roma – Italia, Insula Creta și Atena – Grecia, Plovdiv – Bulgaria, Amiens – Franța, Lucerna – Elveția, Lahti – Finlanda, Leuven – Belgia, Lubljana – Slovenia, Praga – Cehia, Bavaria – Germania, Marbella – Spania, Clonakilty – Irlanda și Nijmenjen – Olanda.

.

sursa: puterea.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide