TRENDING
  • 22:54 » Rezultate LOTO 6/49, Joker, 5/40, Noroc. Duminică, 25 februarie 2024, Tragerile Speciale de Dragobete cu fonduri suplimentate
  • 22:52 » Tanczos Barna i-a dat lui Ciolacu manuale despre istoria Ținutului Secuiesc. „Secuii și-au pierdut autonomia aici, la Siculeni”
  • 22:49 » Spitalele se pregătesc în caz de război. Arafat: Chiar dacă acest lucru e foarte puțin probabil, a fi pregătit este obligatoriu
  • 22:45 » A murit criticul şi istoricul literar Alex Ştefănescu
  • 22:42 » Două românce care locuiau în blocul din Valencia distrus de incendiu sunt de negăsit (administrator imobil). Reacția MAE.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Care sunt jocurile oferite gratuit pe Epic Games Store săptămâna aceasta?

Epic Games Store și-a clădit o reputație solidă mulțumită torentului de jocuri oferite cadou. În fiecare săptămână, platforma ne dă câte două jocuri, fie ele indie, triple-A sau combinații ale respectivelor. Mai sunt doar câteva zile până când Epic va schimba rotația titlurilor dăruite, dar haideți întâi să trecem în revistă cele două titluri pe care încă ni le mai putem însuși.

Titlurile cu termenul-limită joi, 22 iulie, ora 18:00

Au mai rămas aproape patru zile în care jucătorii își vor putea adăuga la colecție Obduction și Offworld Trading Company. Cel dintâi îi aruncă pe jucători pe o planetă extraterestră, aceștia fiind nevoiți să exploreze lumea și să găsească o metodă pentru a se putea întoarce acasă.

Cel de-al doilea titlu este un RTS simpatic, creat de către Soren Johnson, recunoscut pentru rolul său de lead designer pentru Civilization VI. Offworld Trading Company surprinde momentul în care omenirea a reușit să colonizeze planeta Marte, dar corporațiile se iau la întrecere pentru a domina piața născută odată cu acest eveniment istoric.

Epic Games Store Jocuri Gratis iulie

Care sunt noile jocuri de săptămâna aceasta de pe Epic Games Store?

Platforma ne-a oferit o privire fugară asupra titlurilor care vor fi disponibile începând de joi, 22 iulie. Acestea vor fi Defense Grid: The Awakening și Verdun. Primul este un tower-defense popular, dezvolat de către Hidden Path Entertainment, în vreme ce Verdun ne duce în first person shooter pe câmpurile de luptă din Primul Război Mondial cu ajutorul multiplayer-ului.

Epic Games Store se ține bine și continuă să ofere titluri interesante, din care nu au lipsit și sigur nu vor lipsi nume importante, aflate la mare căutare. Multe dintre acestea vor fi cu siguranță oferite din nou mai devreme sau mai târziu, o abordare plăcută și avantajoasă pentru cei care nu au fost pe fază.

Epic Games Store Jocuri Gratis iulie

Sursa zonaIT


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide