BREAKING NEWS
  • 1:21 » Vaccinul românesc este gata
  • 0:25 » Premierul Ciucă anunță plafonarea prețului la energie și la gaze, de la 1 februarie
  • 0:23 » Gradul de siguranță în școli, între 76 și 82%, spune Cîmpeanu. Ce a răspuns ministrul la întrebarea „cum își trimite copilul la școală”
  • 0:22 » Ciucă: Un milion de facturi trimise greșit vor fi refăcute, fără ca oamenii să fie debranşaţi sau să plătească penalități
  • 0:20 » FOTO: Un minor şi doi tineri din Afganistan, depistaţi la frontiera Giurgiu, ascunşi într-un TIR turcesc
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Care sunt noutățile aduse de iOS 14.7?

Nu mai avem foarte mult de așteptat până când iOS 15 va fi lansat oficial, însă până atunci Apple nu stă degeaba și pregătește terenul. Actualizarea iOS 14.7 este deja pusă la dispoziția utilizatorilor, iar pe măsură ce ecosistemul mărului se extinde din ce în ce mai mult, actualizările lansate au mai degrabă rolul de a consolida aceste noi servicii și funcții. Poate că nu este cel mai bogat când vine vorba de opțiuni noi, dar iOS 14.7 oferă câteva motive pentru care posesorii de iPhone să acceseze meniul de Update.

Ce anume aduce cu sine iOS 14.7?

Pentru început, va fi introdus suportul pentru MagSafe Battery Pack. Accesoriul care permite încărcarea wireless rapidă poate fi utilizat doar dacă dispozitivul a fost actualizat la iOS 14.7. MagSafe și-a făcut debutul pe modelele iPhone 12, oferind încărcare wireless la 15W (5W pentru modul cu adevărat wireless), sub forma unei celule care se poate atașa de carcasa telefonului.

Apple a pus la dispoziția utilizatorilor de iPhone 12 acest accesoriu la un preț de 100 de dolari, iar MagSafe poate oferi și reverse charging, dar acestea nu vor putea fi utilizate dacă nu veți face trecerea pe iOS 14.7.

Apple magsafe

Următoarea noutate este legată de Apple Family Card. În vreme ce iOS 14.6 a introdus suportul pentru această posibilitate de a împărți un cont cu alți membri ai familiei, actualizarea 14.7 integrează și funcția de a combina limitele pentru tranzacții și de a împărți un cont deja deținut cu Apple Card-ul altui utilizator.

Deținătorul unui astfel de Apple Card își va putea partaja contul cu alți utilizatori. Acesta va putea seta o limită pentru fiecare membru și le va putea urmări tranzacțiile direct din aplicația Wallet. Opțiunea oferă și control parental, vârsta minimă necesară pentru a putea beneficia de contul împărțit fiind de 13 ani.

iOS 14.7 aduce și mici îmbunătățiri pentru HomePod. De data aceasta este vorba despre setarea și gestionarea din Home a multiple instanțe de timere plasate pe boxele inteligente Apple. Știu, nu este cea mai interesantă trăsătură, dar poate pentru unii este ceva util.

Nu în ulltimul rând, iOS 14.7 oferă o mică opțiune extra de personalizare a conținutului din Podcasts. Versiunea 14.5 a adus un facelift aplicației, în vreme ce 14.6 a introdus posibliltatea de a te abona doar la conținutul preferat și la show-urile individuale. 14.7 contribuie la această experiență prin opțiunea de a afișa în librărie tot conținutul doar de la creatorii urmăriți.

Sursa zonaIT


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide