TRENDING
  • 14:08 » Ești obligat să acorzi prioaritate atunci când șoferul din față semnalizează schimbarea benzii?
  • 14:02 » Panouri solare folosite pe post de garduri de grădină. La ce prețuri infime se vând
  • 14:00 » Ploiești: Facilitate fiscală la impozitul pe clădire pentru cei care au investit/investesc în lucrări privind creșterea performanței energetice
  • 13:56 » Producția de energie fotovoltaică este la un nivel record, pe fondul unui consum extrem de redus
  • 13:50 » Se modifică Legea Pensiilor înainte de 1 septembrie! A apărut o problemă legată de bani. Ce se va întâmpla cu milioane de pensii până la urmă
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Carmen Holban, întâlnire cu femeile social democrate din Târgoviște

Carmen Holban, deputat PSD Dâmbovița, a organizat o întâlnire cu femeile social democrate din cadrul organizației municipale Târgoviște, având ca obiectiv o mai bună colaborare dar și identificarea de soluții pentru problemele pe care oamenii le întâmpină.
La cele mai recente evenimente, doamnele din Organizația Femeilor Social Democrate Târgoviște, s-au implicat în activități sociale și au fost prezente în mai multe centre de bătrâni, dar au susținut cu daruri și copiii care se antrenează la Clubul Sportiv Municipal.
Comunicarea este cheia unei legături puternice, mai ales atunci când este onestă și deschisă. Orice problemă are și o soluție, iar discuțiile constructive pentru găsirea unui răspuns au fost întotdeauna apanajul Organizației Femeilor Social Democrate Târgoviște. La întâlnire a participat și viceprimarul municipiului Târgoviște, Monica Ilie alături de doamnele consilier din Consiliul Local Târgoviște”, a precizat Carmen Holban, președinte OFSD Târgoviște.
sursa: oficialmedia.com

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide