TRENDING
  • 14:08 » Ești obligat să acorzi prioaritate atunci când șoferul din față semnalizează schimbarea benzii?
  • 14:02 » Panouri solare folosite pe post de garduri de grădină. La ce prețuri infime se vând
  • 14:00 » Ploiești: Facilitate fiscală la impozitul pe clădire pentru cei care au investit/investesc în lucrări privind creșterea performanței energetice
  • 13:56 » Producția de energie fotovoltaică este la un nivel record, pe fondul unui consum extrem de redus
  • 13:50 » Se modifică Legea Pensiilor înainte de 1 septembrie! A apărut o problemă legată de bani. Ce se va întâmpla cu milioane de pensii până la urmă
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Spălătorie profesională rapidă 

Azi luăm, mâine livrăm

Transport Gratuit – Comenzi la telefon 0766594469

În doar patru pași simpli ai covorul la ușa ta : preluare, spălare, uscare și livrare

Preluare – Este de ajuns un simpu telefon și unul dintre colegii nostrii vor ajunge în cel mai scurt timp la dumneavoastră acasă, și va ridica covorul sau covoarele pentru spălat.

Spălare – Folosim numai echipamente profesionale, aparatul de spălat cu jet de apă la presiune (cca.200 bar), peria electrică de spălat covoare și jetul continuu de apă curentă, asigură îndepărtarea completa a impurităților.

Uscare – Uscarea se face în doua faze : prin centrifugare (1.500 rot/min), proces prin care în câteva minute elimină 95% din apa necesara spălării și apoi prin introducerea covoarelor într-un uscător încălzit la 50 de grade.

Livrare – Livrarea se face direct la ușa dumneavoastră într-un termen de 24 de ore de la predare, covoarele fiind perfect uscate. Nu veți plati nimic în plus pentru transportul lor.

Când vine vorba de curățarea covoarelor și nu numai, Carpet Jet este firma ta de încredere. De 14 ani oferim clienților noștri servicii de curățare/spălare profesională la cele mai avantajoase prețuri.
Carpet Jet oferă următoarele servicii:

  • Curățare/spălare covoare
  • Curățare/spălare mochete
  • Curățare/spălare pilote
  • Curățare/spălare pături

Serviciile noastre sunt concepute pentru a se adresa locuinței/business-ului dumneavoastră pentru a vă asigura că totul este impecabil și dezinfectat corespunzător.

În plus, față de experiența, echipamentul și dedicarea noastră, avem și un personal prietenos și amabil, care va răspunde solicitărilor și vă va descrie serviciile oferind răspunsuri la întrebările dumneavoastră. Reputația noastră este construită pe furnizarea celor mai bune servicii în relația cu clienții și înțelegem că reputația noastră este la fel de bună ca și ultimul client pe care îl servim la sfârșitul unei zile.

Carpet Jet este compania pe care o alegeți atunci când doriți servicii de înaltă calitate.

Prețul corect pentru covoarele tale :

Spălat covor normal – 12 lei/mp

Spălat covor cu par de animale – 20 lei/mp

Spălat carpeta sub 1 mp – 10 lei/buc

Preluare/Predare gratuita doar în Timișoara pentru comenzi de minim 100 lei, pentru comenzile din afara orașului Timișoara se percepe o taxa de 1 leu/km!

Adresa la care ne puteți găsi este in Timișoara, strada Str. Gheorghe Lazar Nr.17 (Langa Penny)

Comenzi la telefon 0766594469

Sursa Carpet Jet – Timișoara


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide