TRENDING
  • 21:46 » Horoscop 31 mai 2023. Zodia care ar putea primi o sumă considerabilă de bani.
  • 21:43 » Vremea 31 mai 2023. Temperaturi de 30 de grade Celsius în sudul țării. Pe seară sunt așteptate furtuni.
  • 21:41 » Gheorghe Dincă a fost condamnat definitiv la 30 de ani de închisoare.
  • 21:40 » Greva profesorilor continuă. Ce au discutat sindicaliştii din Educaţie cu preşedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni: “Nu este un pas înapoi”.
  • 21:38 » Un pas greşit i-a adus sfârşitul. O femeie de 50 de ani din Ialomiţa a murit după ce a căzut într-o hazna.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

O femeie din Marea Britanie susţine că a fost hărţuită sexual de unul dintre pompierii care au intervenit la un incendiu chiar la ea acasă. Victima a decis să facă întregul incident public, după ce a aflat că agresorul său a fost promovat, potrivit The Independent. Faptele s-au petrecut în 2016.

„De ce eşti singură?”, ar fi întrebat-o pompierul, propunându-i să o sune după ce i se încheie tura „Se plimba ca un macho, se comporta ca şi când ar fi fost beat într-un bar”, dezvăluie mama de 46 de ani, care a dorit să-şi ţină identitatea secretă. 

Tot comenta că sunt o mamă singură, a repetat-o de trei ori. La un moment dat i-a spus şi colegului său: Oh, e singură. Apoi m-a întrebat “de ce eşti singură?” Se uita la fotografii şi comenta cum arată prietenii mei”, a povestit britanica.

Incidentul a avut loc în 2016. Femeia era acasă cu fetiţa de 6 ani, când garajul său a fost cuprins de flăcări. Vecinii au fost cei care au alertat serviciile de intervenţie. Însă coşmarul mamei era departe de a se fi încheiat. Avansurile pompierului au început după ce superiorul său a intrat în locuinţă pentru verificări.

“Mi-a propus să mă sune după ce i se încheie tura, ceea ce mi s-a părut puţin ciudat. Nu cred că acesta e protocolul. Mi s-a părut foarte neprofesionist”. Femeia a decis să dezvăluie întregul abuz după ce bărbatul a fost promovat. A făcut o plângere oficială, iar şeful de tură i-a trimis o scrisoare prin care îşi cerea scuze.

 

sursa: observatornews.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide