BREAKING NEWS
  • 20:13 » Amenințare cu bombă la complexul Bega din Timișoara
  • 19:45 » Acuzat că a încercat să-și ucidă fosta soție, fostul șef al Poliției Locale din Oradea a fost condamnat la 5 ani de închisoare
  • 18:03 » Rubla se apreciază puternic față de euro și dolar la Bursa de la Moscova: A ajuns la nivelul din iunie 2015
  • 18:01 » Se întâmplă și la case mai mari, nu numai în România – Persoane arestate la Beijing pentru falsificarea testelor PCR de depistare a COVID-19
  • 18:00 » Când vin temperaturile de peste 30 de grade? Prognoza meteo pentru două săptămâni
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Dacă obişnuieşti să te uiţi des pe Netflix n-ai cum să nu ştii de Riverdale, un serial dedicat adolescenţilor, dar care a prins bine şi la cei trecuţi de primii ani ai tinereţii. Dar viaţa starurilor din Riverdale e la fel de urmărită de fani ca şi serialul, aşa că nunta unuia dintre ei nu avea cum să nu stârnească un interes major. Casey Cott s-a căsătorit la finalul anului trecut, iar la nuntă au fost prezenţi toţi colegii de platou.

Casey Cott, distracţie mare la nuntă

Actorul care îl interpretează pe Kevin Keller în serialul Riverdale era logodit cu Nichola Basara de un an, însă puţini sunt cei care ştiu mai multe detalii despre relaţia lor sau despre ea. În timp ce el este cunoscut în întreaga lume şi este extrem de prezent în Social Media, ea este o prezenţă mai mult decât discretă. A lucrat ca instructor de fitness câţiva ani, iar acum conduce o sală de fitness şi coordonează antrenorii de acolo. În rest, singurele ei apariţii sunt cele din fotografiile proaspătului soţ.

Nunta celor 2 a avut loc la mijlocul lunii decembrie, în Canada, acolo unde s-a născut Nichola, iar printre invitaţi s-a numărat şi întreaga distribuţie din Riverdale, semn că toţi anii de filmări au sudat bine relaţiile dintre actori. Au avut însă ceva emoţii până să ajungă toţi invitaţii. Pandemia şi restricţiile puteau oricând să le dea planurile peste cap. Până la urmă lucrurile au mers cum nu se poate mai bine.

Vestea nunţii a fost dată chiar de Casey Cott, care a postat pe Instagram o fotografie cu el şi soţia lui, în haine de gală şi cu verigheta pe deget.

Ceremonia a avut loc la hotelul Four Seasons, din Whistler, Canada şi a fost oficiată chiar de fratele lui Casey, Corey Cott, actor şi el. Tânăra mireasă a ales să îmbrace o rochia albă, simplă, cu spatele gol şi a avut un buchet la fel de simplu, din trandafiri roşii.

 

Sursa: life.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide