BREAKING NEWS
  • 23:49 » Din această toamnă școlile pot folosi catalogul electonic, dar trebuie tipărit obligatoriu și arhivat, propune ministerul Educației
  • 23:45 » Lugoj – Explozie într-un bloc de pe strada Aleea Brazilor (FOTO)
  • 23:44 » Ce se întâmplă cu roaming-ul de la 1 iulie: trebuie să știi dacă ai planuri de vacanță în străinătate
  • 23:38 » Singurul loc din România în care muntele se întâlnește cu „marea”. Trebuie să ajungi acolo măcar o dată în viață
  • 23:33 » Salt extrem cu parașuta, în Catedrala Mântuirii Neamului. Patriarhia Română vine cu o reacție dură
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Cât costă noul Volkswagen Taigo pe piața din România? Este cel mai mic SUV coupe

Nemții de la Volkswagen au mai creat un model SUV / crossover. Acesta este noul Taigo, un SUV coupe subcompact. Lansat în vară, modelul a ajuns acum și pe piața din România.

Cel mai accesibil Volkswagen Taigo este cel din nivelul de echipare Life, și are un preț de 18.583 de euro. Un Taigo în nivelul de echipare Style are un preț de 23.215 euro, iar cea mai scumpă versiune este R-Line, cu o etichetă de preț pe care scrie 23.539 de euro.

Taigo este un SUV coupe, care are la bază platformă MQB A0, dezvoltată de grupul Volkswagen pentru mașinile mici. Pe aceeași structură sunt construite modele precum Polo sau T-Cross. Spre deosebire de acesta din urmă însă, Taigo are un acoperiș cu linie descendentă și o lunetă înclinată. Noul SUV coupe măsoară 4.270 de milimetri în lungime, fiind un pic mai lung decât T-Cross, și 1.757 de milimetri în lățime. Ampatamentul său este de 2.566 milimetri.

Volkswagen Taigo nu va putea fi comandat cu propulsie diesel

Noul Volkswagen Taigo va fi disponibil exclusiv cu tracțiune față.  Mașina nu va putea fi comandată cu propulsie diesel. Nemții au pregătit, în schimb, două motoare pe benzină. La baza gamei se va regăsi unitatea turbo de 1.0 litru cu trei cilindri, disponibilă fie cu 95, fie cu 110 cai putere.

Versiunea entry-level vine standard cu o transmisie manuală cu cinci trepte, iar cea de 110 cai putere poate fi comandată cu o transmisie manuală cu șase trepte sau cu una automată DSG cu șapte trepte și dublu ambreiaj.

Sursa promotor


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide