TRENDING
  • 21:28 » Ciolacu le-a spus șefilor OMV că nu discută legea offshore atât timp cât Austria se opune României în Schengen
  • 21:56 » Furie în rândul militarilor ucraineni din prima linie, după ce liderii armatei au anunțat din greșeală eliberarea unui sat lângă Bahmut
  • 21:49 » Proiect de lege: Închisoare de până la 25 de ani pentru producerea, vânzarea, transportul, deţinerea de droguri de mare risc
  • 21:44 » Bărbat reţinut după ce a furat 70.000 de lei dintr-un autoturism. A intrat în mașină după ce a copiat semnalul închiderii centralizate
  • 21:39 » Șoferul care a omorât o familie de spanioli în Sibiu a fost condamnat la 20 de ani de închisoare și plata unor daune de 850.000 de euro
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Cătălin Drulă: Da, Florine, s-a terminat. Plec din cauza unui premier iresponsabil

drula in conferinta de presa

Ministrul demiionar al Transporturilor, Cătălin Drulă. Foto: INQUAM Photos/Octav Ganea

Ministrul demisionar al Transporturilor, Cătălin Drulă, a lansat un nou atac la adresa premierului Florin Cîțu, la conferința de presă în care și-a făcut bilanțul. El a spus că premierul „e terminat politic” și „incapabil să înțeleagă ce înseamnă conducerea unui guvern”.

„În această dimineață mi-am depus demisia din funcția de ministru al Transporturilor. Plec de la un minister la care am muncit zi și noapte cu pasiune pentru infrastructura României”, a spus Drulă.

„Plec din cauza unui premier iresponsabil și incapabil să înțeleagă ce înseamnă conducerea unui guvern, un premier despre care am spus odată că e un zombie politic și care nu înțelege că e terminat politic. Da, Florine, s-a terminat. Te agăți de putere, dar România nu te mai vrea”, a continuat el.

„Am venit aici din pasiune și cu pasiune și am făcut treabă până în ultimul moment, până când nu s-a mai putut din cauza unui șef de guvern toxic pentru România”, a mai spus Drulă.

Cei șase miniștri USR PLUS și-au depus în această dimineață demisiile la Secretariatul General al Guvernului, în urma scandalului din coaliție.

Ei au cerut plecarea premierului Florin Cîțu și, pentru că acest lucru nu s-a întâmplat, au depus o moțiune de cenzură împreună cu AUR.

„Am decis că nu putem merge mai deprate cu un premier care nu are un minim respect pentru adevăr”, a spus Dan Barna, anunțând demisiile miniștrilor USR PLUS.

„Prin aceste demisii se deschide calea venirii în Parlament pentru un vot de încredere. Fie PNL acceptă că USR PLUS e un partener serios și responsabil și atunci mergem mai departe, fie PNL decide să funcționeze pe model USL, PSD este alături acolo de Florin Cîțu”, a continuat Barna.

Premierul Florin Cîțu a spus că cei de la USR PLUS s-au comportat ca niște copii răsfățați și că au legitimat un partid extremist, folosind o „schemă Dragnea”.

Sursa: Digi24

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide