BREAKING NEWS
  • 8:27 » Criminalul din Bihor a recunoscut tot! Adevăratul motiv pentru care și-a ucis iubita
  • 8:04 » Nuclear Threat Initiative (NTI), finanțată de fundațiile Gates și Rockefeller, a simulat o „pandemie de variola maimuței” în martie 2021
  • 23:49 » Din această toamnă școlile pot folosi catalogul electonic, dar trebuie tipărit obligatoriu și arhivat, propune ministerul Educației
  • 23:45 » Lugoj – Explozie într-un bloc de pe strada Aleea Brazilor (FOTO)
  • 23:44 » Ce se întâmplă cu roaming-ul de la 1 iulie: trebuie să știi dacă ai planuri de vacanță în străinătate
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Codrina Apostol este unul dintre cei mai urmăriți influenceri din România. Publicul ei nu se oprește la granițele țării, ea având urmăritori din toată lumea. Cu toate acestea, mesajele ei sunt întotdeauna în limba română, deși vorbește greaca foarte bine, engleza și franceza. A intrat relativ târziu în sfera social media, dar a preferat creșterea organică. Apreciază onestitatea, respectul și a fost cucerită de soțul ei cu un gest făcut de acesta către o altă femeie. Își face timp să răspundă tuturor celor care îi adresează întrebări și cu siguranță ar găsi ce să facă, în eventualitatea în care ziua ar avea 30 de ore.

Pozele pe care le urcă pe Instagram adună mii de Like-uri în câteva minute. Oamenii nu apreciază doar omul Codrina, ci și arta din spatele fiecărei poze. Unele sunt făcute de ea, altele de fotografi profesioniști, iar cele în care ea apare zâmbind cu ochii, sunt făcute de către Tudor, soțul ei.

Susținerea necondiționată primită încă de mic copil au determinat-o să-și ia inima în dinți și să studieze facultatea în Grecia. Se întoarce cu drag acolo, aproape în fiecare an, însă doar pentru concedii.

În ultimii ani a fost apreciată de reviste de profil, prin prisma aparițiilor sale la diferite evenimente de modă de amploare.

 

Sursa: life.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide