BREAKING NEWS
  • 1:35 » Desecretizarea informațiilor despre vaccinul Pfizer-BioNTech ar putea dura până la 55 de ani
  • 1:17 » Cercetătorii au dezvoltat medicamentul pentru diabetul de tip 1, care ar putea înlocui injecţia
  • 0:49 » Franța și Italia au semnat un tratat bilateral de cooperare aprofundată
  • 0:36 » Românii care vin din ţări din sudul Africii, carantinaţi 14 zile
  • 0:12 » România a semnat Acordul de împrumut cu Comisia Europeană pentru prima tranşă de 15 miliarde de euro din PNRR
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Problemele de sănătate mereu vor sta la baza unor alte probleme cu părul. Fie că vorbim despre probleme cu tiroida, dezechilibru hormonal, ori sarcină sau menopauză – care sunt atât de normale la mai toate femeile – acestea sunt doar câteva dintre problemele de sănătate sau schimbările din corp ce pot fi identificate imediat doar după sănătatea firului de păr.

Așa cum este și normal, orice medicament poate face bine pe o parte, dar și alt rău pe o altă parte. Că doar de aceea există și o listă cu efectele adverse pe orice prospect, pentru ca omul să știe la ce să se aștepte atunci când începe un anumit tratament. Medicamentația poate, de cele mai multe ori, să stea la baza deteriorării părului.

Un loc de muncă stresant, ori școala, ori prietenii agasanți sau o situație mai delicată acasă. Indiferent care este cauza stresului tău, trebuie să fii conștient că starea ta negativă se răspândește și către firul de păr, astfel că dacă tu nu ești bine nici părul tău nu va fi.

 

Așa cum se știe și se vede cel mai bine în cazul bărbaților, dacă tatăl sau bunicul este chel, atunci și băiatul va ajunge la fel. Este ceva ce ține de genetică, astfel că moștenirile unor astfel de gene negative pot sta la baza firelor tale de păr subțiate, mai ales după vârsta de 35 de ani.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide