BREAKING NEWS
  • 23:45 » 2.551 Euro pentru primul copil nou-nascut,in Serbia
  • 23:17 » Accident VIOLENT pe o șosea din județul Prahova. Sunt două persoane rănite
  • 23:14 » FOTO: Accident teribil pe o șosea din Bistrița-Năsăud. Fetiță de 5 ani și o femeie, băgate în spital
  • 23:13 » Următoarea pandemie ar putea fi mai letală decât COVID-19, afirmă creatoarea vaccinului AstraZeneca
  • 23:12 » FOTO: Au văzut moartea cu ochii. Trei persoane au fost rănite şi au ajuns la spital, după un accident în Vâlcea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Este o serie veche de filme, ce acum primește tot felul de noi reinterpretări. Ba chiar mai mult, în urmă cu doar câteva zile a apărut și la noi în cinematografe cel de-al doilea film de animație cu ei, în care se prezintă ideea de adolescență a celor doi copii și faptul că părinții suferă că ei nu mai doresc să petreacă timp împreună.

 

Catherine Zeta-Jones, actrița ce a avut roluri cu adevărat remarcabile, precum cel din Masca lui Zorro sau cel din musicalul Chicago, a ajuns deja la București și se laudă cu acest lucru pe contul ei de Instagram. Ba chiar le arată tuturor fanilor de pe Instagram cum se pregătește de rolul ei și cum este pregătită de păr și machiaj chiar înainte ca soarele să răsară.

George Burcea a avut norocul de a primi un rol important în cadrul unui serial pe care Netflix îl pregătește. Aceștia au decis ca filmările serialului Familia Addams să aibă loc în România.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide