TRENDING
  • 9:41 » TOMAC
  • 21:00 » Accident rutier în Pădurea Priseaca. O persoană a fost dusă la spital.
  • 20:59 » Horoscop 22 martie 2023. Succes în afaceri pentru unele zodii.
  • 20:57 » Vremea 22 martie 2023: Se răcește în toată țara.
  • 20:56 » Fără păcănele la parterul blocurilor şi în localităţile mici. “Statul nu mai poate fi doar un martor la toată tragedia asta”.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Un bărbat de 32 de ani a fost reţinut de poliţiştii doljeni, după ce a încercat să violeze o tânără de 25 de ani, fapta având loc la începutul acestui an.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis, luni, că poliţişti din cadrul Secţiei nr.1 Poliţie Rurală Melineşti au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 32 de ani, din municipiul Craiova, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de viol.

”Acesta este bănuit că, în ziua de 03 ianuarie, în jurul orei 12.15, în timp ce se afla în comuna Şimnicu de Sus, într-un autovehicul, prin exercitarea de acte de constrângere (atât de natură fizică cât şi morală), ar fi încercat să întreţină raporturi sexuale cu o tânără de 25 de ani, aceasta opunându-se”, a anunţat IPJ Dolj.
Bărbatul a fost dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj. El urmează să fie prezentat, luni, Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.
sursa: observatornews.ro

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide