TRENDING
  • 21:46 » Horoscop 31 mai 2023. Zodia care ar putea primi o sumă considerabilă de bani.
  • 21:43 » Vremea 31 mai 2023. Temperaturi de 30 de grade Celsius în sudul țării. Pe seară sunt așteptate furtuni.
  • 21:41 » Gheorghe Dincă a fost condamnat definitiv la 30 de ani de închisoare.
  • 21:40 » Greva profesorilor continuă. Ce au discutat sindicaliştii din Educaţie cu preşedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni: “Nu este un pas înapoi”.
  • 21:38 » Un pas greşit i-a adus sfârşitul. O femeie de 50 de ani din Ialomiţa a murit după ce a căzut într-o hazna.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Caz revoltător în Prahova. Un bebeluș de două luni a ajuns la spitalul de pediatrie din Ploiești în stare extrem de gravă, nehrănit și neîngrijit.

Copilașul – un băiețel – cântărește doar 2 kilograme, deși la naștere a avut 3 kilograme. Mama a susținut că l-a dus la spitalul din Urlați, când l-a văzut așa plăpând, dar că acolo n-a avut cine să-l consulte. Autoritațile au verificat spusele femeii, însă acestea nu se confirmă.

Bebelușul este acum la terapie intensivă, intubat. Medicul care îl are în grijă spune că nu are putere nici măcar să respire. Analizele arată o stare fiziologică alterată grav.

Cel mic a ajuns la spital după ce mama lui – o tânără de 22 de ani – a chemat ambulanța. Ea a susținut că a alăptat pruncul, dar, spun medicii, bebelușul nu pare să fi primit nici măcar apă sau ceai.

Bebelușul mai are doi frați, care par însă în regulă

Asistenții Direcției pentru Protecția Copilului Prahova s-au autosesizat și au mers la domiciliul părinților, în localitatea Valea Călugărească.

Acolo au descoperit că bebelușul mai are doi frați, un băiețel de un an și jumătate și o fetiță de 3 ani, care par în regulă.

Totuși, asistenții sociali au decis să îi preia alături de mama lor și să îi ducă într-un centru maternal, unde există siguranța îngrijirii celor mici și unde femeia va fi supusă unui consult de specialitate.

Nu este exclus, spun specialiștii, ca mama să treacă printr-un episod de depresie post partum. La rândul său, poliția a deschis o anchetă.

 

sursa: stirileprotv.ro

 

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide