BREAKING NEWS
  • 15:09 » Topul orașelor lumii: Bucureștiul, în urma Sofiei la calitatea vieții. Timișoara și Cluj, peste Capitală
  • 15:08 » Previziunile lui Bill Gates despre încălzirea globală și schimbările climatice: cine va rezolva problemele, de fapt
  • 15:05 » Viitorul digital al învățământului superior: universitățile au acționat bine în pandemie, dar pentru programe online sustenabile au nevoie de mult mai multe resurse tehnice, educaționale și financiare – raport al Comisiei Europene
  • 15:01 » Banca Transilvania și lecția de istorie: cum ajungi ”finanțatorul principal” al României
  • 14:57 » Ministrul Finanțelor propune modificări ale Codului Fiscal: Firmele care își văd onest de afaceri vor fi sprijinite
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Caz șocant în Galați: Un bebeluș a murit după ce a fost abandonat de mamă și bunică în curtea casei

O femeie din Galați și-a ajutat fiica să nască, apoi a îndemnat-o și ajutat-o să abandoneze pruncul în frig, în grădină, unde a și murit. Cele două femei au fost arestate preventiv.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi au solicitat Tribunalului Galaţi, arestarea preventivă pentru două femei, acuzate de omor calificat.

Din probele administrate până la acest moment, în perioada 9 – 11 noiembrie, una dintre inculpate, după ce și-a ajutat fiica să nască un prunc viu, a îndemnat-o să abandoneze bebelușul, sub motivul că nu are cum să îl îngrijească.

Ulterior, cele două femei – mamă și fiică – au dus nou-născutul în grădina din faţa casei, unde l-au abandonat, expunându-l la temperaturi scăzute, l-au lipsit de îngrijirea necesară şi, astfel, i-au cauzat decesul.

Cererea a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Galaţi, care a dispus luarea măsurii arestării preventive faţă de cele două inculpate, pentru o perioadă de 30 de zile.

Sursa: Romania24

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide