TRENDING
  • 22:54 » Rezultate LOTO 6/49, Joker, 5/40, Noroc. Duminică, 25 februarie 2024, Tragerile Speciale de Dragobete cu fonduri suplimentate
  • 22:52 » Tanczos Barna i-a dat lui Ciolacu manuale despre istoria Ținutului Secuiesc. „Secuii și-au pierdut autonomia aici, la Siculeni”
  • 22:49 » Spitalele se pregătesc în caz de război. Arafat: Chiar dacă acest lucru e foarte puțin probabil, a fi pregătit este obligatoriu
  • 22:45 » A murit criticul şi istoricul literar Alex Ştefănescu
  • 22:42 » Două românce care locuiau în blocul din Valencia distrus de incendiu sunt de negăsit (administrator imobil). Reacția MAE.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

VIDEO: Ce a descoperit Ministrul Mediului Tánczos Barna în portul Constanța Sud-Agigea?

Vizita ministrului Tánczos Barna în portul Constanța Sud-Agigea a fost realizata pentru a efectua controlul la cateva containere cu deseuri importate, unde in acte containerul continea deseuri pentru reciclat material plastic, in realitate materialele gasite in container nu pot fi reciclate.

Societatea caruia ii apartin containerele este din judetul PRAHOVA. Ministrul sustine ca importul de deseuri este insotit de documente cu fals in declaratie, intrucat deseurile nu corespund celor declarate! Au incercat sa pacaleasca institutiile si organele de control!

Ministrul Mediului declara ca este neaparat nevoie de modificarea legislatiei, pentru a nu mai permite asa de usor intrarea acestor containere cu deseuri in Romania.

Cantitatea descoperita a fost de 90 de containere cu deseuri importate de societatea din judetul Prahova.

sursa facebook


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide