TRENDING
  • 14:08 » Ești obligat să acorzi prioaritate atunci când șoferul din față semnalizează schimbarea benzii?
  • 14:02 » Panouri solare folosite pe post de garduri de grădină. La ce prețuri infime se vând
  • 14:00 » Ploiești: Facilitate fiscală la impozitul pe clădire pentru cei care au investit/investesc în lucrări privind creșterea performanței energetice
  • 13:56 » Producția de energie fotovoltaică este la un nivel record, pe fondul unui consum extrem de redus
  • 13:50 » Se modifică Legea Pensiilor înainte de 1 septembrie! A apărut o problemă legată de bani. Ce se va întâmpla cu milioane de pensii până la urmă
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Antrenorul secund, Mihai Pintilii, a dat un răspuns sincer când a fost întrebat despre soarta acestuia.

“N-a prins lotul. Da, pur și simplu n-a prins lotul”, a spus Mihai Pintilii, cu zâmberul pe buze.

Gigi Becali l-a pedepsit pe Keșeru

Atacantul nu a fost inclus de finanțator nici măcar pe banca de rezerve a roș-albaștrilor pentru partida cu Academica Clinceni.

Keșeru a marcat, etapa trecută, cu oltenii, golul egalizator din penalty, în minutul 90+2, dar faza din minutul 71, la scorul de 1-1, când a executat o lovitură liberă, din colțul careului de 16 metri, lateral stânga, cu piciorul stâng, l-a enervat pe finanțatorul roș-albaștrilor.

”Nu am auzit ce a spus Keșeru. Ce să dezvăluie? Că nu l-am bătut, că l-am jignit? Nu-mi aduc aminte să-l fi înjurat, nu cred că i-am furat ceva. L-am sunat ca să-l întreb. I-am zis că i-am dat banii și înainte la semnătură.

Vrea să joace obligatoriu la FCSB? Nu înțeleg eu ce vrea el. Sau că se duce el și ia mingea când vrea să bată Popescu. Se duce și fură mingea. Bate cu stângul, de pe partea stângă.

“Aș avea multe de spus, dar prefer să tac. Se zice că tăcerea e de aur. Nu vreau să fac un caz personal. Cred că lumea din exterior și fiecare are opinia lui, eu îmi văd de treaba mea.

 

sursa: digisport.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide