TRENDING
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
  • 22:13 » Un șofer a lăsat mașina pe o stradă care urma să fie asfaltată. Muncitorii au acoperit-o cu folie și au turnat ciment în jurul ei
  • 22:09 » Proprietarul Ferrari și-a cumpărat o mașină Dacia și îi place foarte mult: Avem și șofer la ea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

O tânără de 23 de ani, aflată în baie în apartamentul părinților ei de la etajul 7 al blocului din Dnipro bombardat ieri de ruși, a supraviețuit miraculos, potrivit contului de Telegram al lui Anton Gerashchenko, consilierul ministrului ucrainean de interne. Consilierul a distribuit fotografiile cu fata realizate de Arsen Dzodzaev de la publicația ucraineană Hromdaske.

Părinții ei se află sub dărâmături, a adăugat Gerashchenko. În septembrie, fata și-a pierdut iubitul în război.

Noaptea trecută, ea a scris pe Instagram un mesaj sfâșietor. Profilul ei de Instragram este just_strange_cherry, au anunțat canalele de Telegram ucrainene.

”Nu am cuvinte, nu am sentimente, nu simt nimic decât un gol profund în interior.

Nu am trăit, dar am existat tot timpul, încercând să accept că Vlad, curajosul meu Vlad, Photik pentru frați și Pisica pentru mine, nu mai este … Am simțit că a plecat să mă protejeze.

Sunt acoperită cu o ușă în pat, o parte din bucătărie e în cameră, baia, bucătăria, holul și cămara nu mai sunt, e o gaură în perete și văd cealaltă parte a intrării, intrarea altcuiva. El m-a ținut aproape întreagă în ciuda rănii de la cap și a picioarelor mele goale, învinețite.

Nu știu unde sunt părinții. Se spune că au fost văzuți în viață, sunt sigură că au fost în bucătăria care a dispărut. Nu am vrut să scap, am vrut să îmi găsesc părinții. Înțeleg că Richard (cățelul – n.r.) nu mai este. Nu a mai supraviețuit.

Îmi amintesc de glumele prostești ale tatălui meu de azi, când mama și cu mine făceam poze cu cățelul. Mâncam tăițeii făcuți de mama.

Am devenit populară chiar dacă nu mi-am dorit, aproape fiecare pune o postare cu mine. Și vreau să îmi găsesc părinții. Sunt îndurerată. Chiar exist?”

O rachetă rusească a lovit ieri un bloc de locuințe din Dnipro, un oraș mare aflat în sud-estul Ucrainei. Bilanțul morților a ajuns la 20 și 73 de răniți.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide