BREAKING NEWS
  • 20:16 » Dmitri Peskov: Ucraina face în mod constant declarații care se contrazic, nu știm dacă realizează starea reală a lucrurilor
  • 20:14 » Psihologi criminalişti au făcut portretul asasinului care și-a ucis și tranșat iubita: Cum a ajuns profesorul universitar să omoare cu sânge rece
  • 20:07 » Irina Tănase are un nou iubit: l-a înlocuit pe Liviu Dragnea cu Regele Medicamentelor (Presă)
  • 20:00 » LIVE TEXT A 93-a zi de război. Rușii au înconjurat orașul Severodonețk. Alte 70 de cadavre, găsite sub dărâmături în Mariupol
  • 19:41 » „Putin nu ascultă pe nimeni. Planul său este să guverneze Rusia până moare”. Ucrainenii avertizează că războiul „se va prelungi”
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Ce autonomie va avea noul model electric Hummer EV

S-ar fi aflat ce autonomie ar avea noua camionetă electrică a companiei GMC – Hummer EV. Mașina ar putea ajunge pe piață la o autonomie de 334 de mile (537 de kilometri), scrie carscoops.

Camioneta nu are încă certificată autonomia de către EPA, dar, recent, un utilizator de pe forumul HummerChat a descoperit o informație despre autonomia mașinii în aplicația MyChevrolet.

Potrivit utilizatorului, el a actualizat aplicația MyChevrolet și a constatat că erau enumerate trei modele electrice de la GM: Chevrolet Bolt EV 2022 și Bolt EUV, precum și GMC Hummer EV 2022.

GMC Hummer EV, mașină care va fi pe piață de anul viitor, era listată cu o autonomie de 334 de mile.

Hummer EV, noua camionetă electrică a GMC

Informația ar putea fi adevărată, pentru că GMC a promis cifre de autonomie cuprinse între „250+” și „350+” atunci când a prezentat pentru prima dată mașina.

De asemenea, camioneta este așteptată să aibă un pachet de baterii de 200 kWh, potrivit sursei menționate.

Noul Hummer electric poate fi comandat în versiune Edition 1 până la începutul anului 2023, cu preț de 105.595 de dolari (110.595 de dolari cu pachetul Extreme Off-Road).

Această versiune este pusă în mișcare de trei motoare electrice, care dezvoltă împreună 842 de cai putere și un cuplu fenomenal, de 15.592 Nm. Sunt cifre care propulsează SUV-ul de la 0 la 100 km/h în 3,6 secunde.

Sursa promotor


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide