BREAKING NEWS
  • 23:49 » Din această toamnă școlile pot folosi catalogul electonic, dar trebuie tipărit obligatoriu și arhivat, propune ministerul Educației
  • 23:45 » Lugoj – Explozie într-un bloc de pe strada Aleea Brazilor (FOTO)
  • 23:44 » Ce se întâmplă cu roaming-ul de la 1 iulie: trebuie să știi dacă ai planuri de vacanță în străinătate
  • 23:38 » Singurul loc din România în care muntele se întâlnește cu „marea”. Trebuie să ajungi acolo măcar o dată în viață
  • 23:33 » Salt extrem cu parașuta, în Catedrala Mântuirii Neamului. Patriarhia Română vine cu o reacție dură
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Aici încep vacanțele a mii de români care lucrează sau care și-au întemeiat o familie în străinătate. La punctele de trecere a frontierei. Sunt oameni care se întorc în România după doi ani, din cauza pandemiei. Și dacă tot vin să își viziteze rudele, își petrec și conncediul în țara natală, la munte sau la mare.

Sunt însă și români care vin în țară nu doar pentru a se relaxa, ci și cu gândul de a investi banii pe care i-au câștigat în străinătate. Este și cazul unei familii din Olt, care lucrează de ceva timp în Italia. Cum anul trecut nu au reușit să vină din cauza pandemiei, anul acesta oamenii vor sta în concediu o lună și jumătate. Români au intrat în țară pe la punctele de frontieră din vest. Cei mai mulți se întorc din Italia, Spania sau Germania.

Românii care muncesc în vestul Europei se întorc în număr mare să se bucure de concediu pe meleagurile natale. Își vizitează familia rămasă acasă, dar își fac timp și de relaxare. Ce destinații preferă românii din diaspora? Răspunsul, care poate fi și o explicatie pentru aglomerațiile de pe drumurile de la noi, stațiunile montane.

sursa: digi24.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide