BREAKING NEWS
  • 23:57 » Moldova va achita la timp avansul către Gazprom pentru gazele din ianuarie, asigură Guvernul
  • 23:53 » Proteze PRINTATE 3D. Un proiect PREMIAT al Universității Tehnice din Cluj, în sprijinul persoanelor cu nevoi SPECIALE
  • 23:45 » FOTO: Incendiu cu final TRAGIC într-o localitate din județul Mureș
  • 23:42 » Parlamentari ruşi îi cer lui Putin să recunoască independenţa regiunilor din estul Ucrainei
  • 23:40 » Comisia Europeană va reţine din fondurile alocate Poloniei, în contul amenzii pentru mina de la Turow
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Grăsimea abdominală poate să devină periculoasă. Spre deosebire de grăsimea subcutanată, cea viscerală acoperă organele din zona abdomenului și poate duce în timp la apariția mai multor boli. Nivelul grăsimii viscerale este influențat de scăderea nivelului de estrogen, menopauză, stres, dieta nesănătoasă și multe altele.

Veștile bune spun că cea mai mare parte din grăsimea abdominală poate să fie îndepărtată cu ajutorul unei diete echilibrate și a exercițiilor fizice. Specialiștii recomandă exercițiile moderate cel puțin 30 de minute pe zi. Acestea trebuie să conțină atât elemente de cardio, cât și cele de greutăți. Iată care sunt principalele motive care duc la acumularea grăsimii în zona abdomenului.

De cele mai multe ori, grăsimea abdominală este cel mai greu de îndepărtat din cauza unei diete ce are la bază acești doi factori. Zahărul, fructoza și carbohidrații duc la acumularea rapidă a grăsimii în această zonă a corpului. Specialiștii sfătuiesc oamenii să renunțe pe cât posibil la băuturile carbogazoase ce conțin zahăr.

 

Sursa: CaTine.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide