BREAKING NEWS
  • 14:07 » SUA vor să scoată înaintea Chinei avionul F-35 de 100 de milioane de dolari prăbușit în mare
  • 13:37 » Vasile Dîncu: Nu se pune problema unei intervenții militare a NATO în Ucraina
  • 13:33 » Mamă și fiică, acuzate că efectuau intervenții de estetică medicală fără a avea studii
  • 13:29 » OMS: Următoarea variantă va fi cu mult mai contagioasă decât Omicron, întrebarea este dacă va fi mai mortală
  • 12:14 » Wijnaldum şi-a făcut bagajele şi e gata de o reîntoarcere în Premier League
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Melasa este un sirop gros pe care oamenii îl folosesc ca îndulcitor. Este un produs secundar al procesului de fabricare a zahărului și provine din trestia de zahăr sau din sfecla de zahăr zdrobită.

Mai întâi, producătorii zdrobesc trestia de zahăr sau sfecla de zahăr pentru a extrage sucul. Apoi, aceștia fierb sucul pentru a forma cristale de zahăr. Melasa este siropul gros, de culoare maro, care rămâne după ce au îndepărtat cristalele din suc.

Producătorii repetă acest proces de mai multe ori și, de fiecare dată, se produce un tip diferit de melasă. Melasa poate fi achiziționată din magazinele de produse naturiste și online.

 

 

Sursa: Libertatea,ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide