BREAKING NEWS
  • 23:49 » Din această toamnă școlile pot folosi catalogul electonic, dar trebuie tipărit obligatoriu și arhivat, propune ministerul Educației
  • 23:45 » Lugoj – Explozie într-un bloc de pe strada Aleea Brazilor (FOTO)
  • 23:44 » Ce se întâmplă cu roaming-ul de la 1 iulie: trebuie să știi dacă ai planuri de vacanță în străinătate
  • 23:38 » Singurul loc din România în care muntele se întâlnește cu „marea”. Trebuie să ajungi acolo măcar o dată în viață
  • 23:33 » Salt extrem cu parașuta, în Catedrala Mântuirii Neamului. Patriarhia Română vine cu o reacție dură
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Au împreună și doi copii superbi pe care îi adoră și pe care îi văd crescând în fiecare zi. Perioada pandemiei a fost una de care Andra, spre deosebire de alți artiști, s-a bucurat la maximum. În lipsa concertelor și a evenimentelor de orice fel, artista a petrecut tot mai mult timp în compania Evei și a lui David.

Acest gând o sperie și consideră că se pune o prea mare presiune pe ei în felul acesta.

 

Când s-a pus problema să discute despre divorț, Andra Măruță a zis clar că între ea și prezentatorul de la Pro TV nu s-a pus niciodată problema de așa ceva. Tot ce își dorește este să meargă mereu bine lucrurile între ei și indiferent de ce s-ar întâmpla să nu își verse niciodată furia unul pe celălalt.

Partanera de viață a lui Cătălin Măruță consideră că relația lor durează de atât de mult timp, deoarece au reușit să se înțeleagă unul pe celălalt și pentru că și-au dorit să își facă un viitor împreună. În ziua de astăzi, este din ce în ce mai greu ca un cuplu să rămână împreună, deși au parte de foarte momente de cumpănă. Cei doi soți încearcă să nu se sufoce, pentru că sunt conștienți că fiecare are nevoie de spațiul lui, pentru a-și îndeplini propriile visuri.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide