BREAKING NEWS
  • 23:49 » Din această toamnă școlile pot folosi catalogul electonic, dar trebuie tipărit obligatoriu și arhivat, propune ministerul Educației
  • 23:45 » Lugoj – Explozie într-un bloc de pe strada Aleea Brazilor (FOTO)
  • 23:44 » Ce se întâmplă cu roaming-ul de la 1 iulie: trebuie să știi dacă ai planuri de vacanță în străinătate
  • 23:38 » Singurul loc din România în care muntele se întâlnește cu „marea”. Trebuie să ajungi acolo măcar o dată în viață
  • 23:33 » Salt extrem cu parașuta, în Catedrala Mântuirii Neamului. Patriarhia Română vine cu o reacție dură
Daca ti-a placut, distribuie acum!

O pereche de pantofi cu toc va fi întotdeauna în tendințe, însă important este și modul în care vei alege să îi porți pentru a avea siguranța unei ținute elegante și stilate. Pentru a fi sigură că alegerea pe care o faci este una potrivită, alege pantofii care să îți reprezinte stilul vestimentar, dar care să se afle în același timp în ultimele tendințe în materie de modă.

O pereche de pantofi din piele, tip stiletto, reprezintă o alegere potrivită pentru o eleganță desăvârșită, în timp ce o pereche de botine cu toc pătrat poate fi potrivită mai ales pentru ținutele de tranziție, atunci când se face trecerea de la frig la cald, de la ținutele de iarnă la cele de primăvară. Cu o pereche de botine în stilul preferat vei avea ocazia de a te simți elegantă și fără a face prea mari eforturi pentru a fi la înălțime.

Pentru a afla care sunt pantofii care se poartă, cei pe care ar fi bine să îi ai în picioare atunci când ai nevoie de o alegere inedită, poți consulta site-uri dedicate sau poți vizita magazinele specializate. Însă cea mai bună variantă este să consulți și să analizezi gama de articole de încălțăminte din magazinele online și fizice și vei avea revelația pantofilor la modă pe care îi poți alege pentru ținute stilate și în tendințe.

 

Sursa: life.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide