BREAKING NEWS
  • 0:53 » Esti hartuita psihologic la job?
  • 0:09 » Patru escrocherii comune cu criptomonede și cum să le evitați
  • 23:53 » Președintele Bolsonaro respinge cerința de vaccinare pentru intrarea în Brazilia
  • 23:36 » SUA lovește Iranul cu noi sancțiuni pentru abuzuri „grave” ale drepturilor omului
  • 23:18 » Potrivit raportului, World Inequality Report 2022, averea medie a gospodăriilor din India este de 9.83.010 INR.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Machiajul face minuni atunci când vine vorba de un somn odihnitor

Machiajul poate ajuta chiar și în cazul somnului, astfel încât cercetătorii au descoperit că femeile care se machiază de cel puțin 2 ori pe săptămână pot dormi mult mai liniștite, fără a se gândi la complexele pe care le au. Te poți machia în orice moment și oricând simți nevoia. Dacă te numeri printre femeile care nu se machiază, poți începe cu pași mici. Încearcă să alegi nuanțele potrivite pentru tine și produse cât mai bune de machiaj cu care îți poți accentua trăsăturile.

 

Chiar dacă multe persoane consideră că machiajul reprezintă un moft, de fapt acesta este mai mult de atât. Un fond de ten care ascunde imperfecțiunile pielii, un ruj care să îți scoată buzele în evidență sau chiar o mascara care să îți alungească genele naturale pot face minuni, atât la nivel fizic, cât și la nivel psihic.

Studiile au arătat că femeile care se machiază sunt mult mai încrezătoare în ele și se simt mult mai bine în momentul în care ies afară și interacționează cu diferite persoane.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide