BREAKING NEWS
  • 23:57 » Moldova va achita la timp avansul către Gazprom pentru gazele din ianuarie, asigură Guvernul
  • 23:53 » Proteze PRINTATE 3D. Un proiect PREMIAT al Universității Tehnice din Cluj, în sprijinul persoanelor cu nevoi SPECIALE
  • 23:45 » FOTO: Incendiu cu final TRAGIC într-o localitate din județul Mureș
  • 23:42 » Parlamentari ruşi îi cer lui Putin să recunoască independenţa regiunilor din estul Ucrainei
  • 23:40 » Comisia Europeană va reţine din fondurile alocate Poloniei, în contul amenzii pentru mina de la Turow
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Albușurile de ou

Ar fi foarte bine să faci omleta de dimineață, să-ți aluneci un pic de ou crud pe față și apoi să-ți rămână toată ziua pielea netedă. Aceasta este afirmația susținătorilor măștii de față realizată din albușului de ou. În primul rând, oul crud poate fi contaminat cu Salmonella. Punând ouă nefierte atât de aproape de gură, riști să te confrunți cu o infecție a tractului gastrointestinal.

Oțet de mere

Oțetul de mere a fost prezentat drept mama astringentelor DIY. Utilizatorii susțin că ajută la curățarea acneei, la estomparea cicatricilor sau a petelor cauzate de înaintarea în vârstă și chiar la îndepărtarea alunițelor. În realitate, utilizarea oțetului de mere pe față va induce o senzație de usturime. Te va face să tresari la mirosul său. Dacă te-ai hotărât să-l folosești și nu te mai poate da nimeni înapoi, măcar diluează-l în prima instanță.

Lămâie sau suc de lămâie

Adesea se pune că un strop de suc de lămâie pe o cicatrice cauzată de acnee poate ajuta la diminuarea acesteia. Cel mai mic risc este durerea sau înțepătura cauzată de aciditate. Scenariul cel mai trist este atunci când s-ar putea să te alegi cu o arsură de gradul doi pe față. Psoralenii din lămâi și lime pot provoca o reacție fototoxică asupra pielii atunci când este expusă la lumina UV.

 

Sursa: Catine.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide