TRENDING
  • 13:09 » O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi
  • 13:02 » Scandalul redirecționării pacienților de la public la privat. Rafila: Ar trebui stabilite niște sancțiuni
  • 12:58 » Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia fostului primar
  • 12:50 » Irina Podnosova, fosta colegă de facultate a lui Putin, a fost confirmată ca președintă a Curții Supreme a Rusiei
  • 12:47 » Președintele conservator al Poloniei s-a întâlnit cu Donald Trump, la New York
Daca ti-a placut, distribuie acum!

O întrebare de bunț simț pentru pentru cei afectați de efectele propagandei criminale:

Ce se va întâmpla cu propagandiștii pro-vaccin din pricina cărora au murit oameni și mult mai mulți au rămas în suferință?

Încă de la începutul “crizei pandemice” ne-am numărat printre publicațiile care au tratat obiectiv problemele iscate de această boală.

N-am contestat măsurile medicale relevante, ci doar restricțiile aberante și lipsite de orice logică omenescă.

Acum, după doi ani de mascaradă politicianistă, cele mai multe din analizele noastre s-au dovedit a fi adevărate. N-am putut accepta impunerea unor acte medicale din motive ce țin de politica bunului simț, ca să nu mai vorbim de garantarea drepturilor și libertăților individuale.

Este inadmisibil să-ți riști viața și să accepți un tratament în care nu ai cum să ai încredere, din moment ce nu a fost testat pe cobai măcar câțiva ani, cel puțin pentru siguranța ta psihică.

Și totuși, propagandiștii bine plătiți nu au nici cele mai mici remușcări că au susținut “doctorii de partid” școliți la “apelul de seară” care au încurajat și continună să manipuleze milioanele de europeni să se vaccineze.

Pentru ei morții și afectații de efectele vaccinului reprezintă un procent infim, în comparație cu marea majoritate care au fost imunizați. Nu au spus însă că cei vaccinați care au fost sănătoși nu vor păți nimic, dar în viitorul apropiat recțiile adverse nu le cunosc, că din cei vaccinați cu probleme de sănătate vor avea și mai grave probleme de sănătate, sau chiar își vor risca viața.

Atunci pentru cei afectați de efectele propagandei criminale, rămâne întrebarea de bun simț: Ce se va întâmpla cu propagandiștii pro-vaccin din pricina cărora au murit oameni și mult mai mulți au rămas în suferință?

Sursa glasul.info


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide