BREAKING NEWS
  • 13:29 » OMS: Următoarea variantă va fi cu mult mai contagioasă decât Omicron, întrebarea este dacă va fi mai mortală
  • 12:14 » Wijnaldum şi-a făcut bagajele şi e gata de o reîntoarcere în Premier League
  • 12:09 » Barcelona, transfer pe finalul perioadei de mercato! S-a înțeles cu starul lui AC Milan
  • 12:06 » Pe ce jucători se va baza Edi Iordănescu la echipa națională: ”Nu voi bate la uși închise!”
  • 11:54 » Sevilla dă lovitura » Superjucătorul din Premier League a ajuns deja în Spania
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Cea mai dură reacție după scandalul de la FCSB: “E o echipă de duzină, nu mai interesează pe nimeni!”

FCSB s-a despartit de Edi Iordanescu după aproape trei luni, în ciuda faptului că antrenorul înregistrase șapte victorii și o remiză în ultimele opt meciuri din Liga 1.

VANDALISM_BECALI_INSTANT_22_INQUAM_Photos_Octav_Ganea

Cea mai dură reacție după scandalul de la FCSB: “E o echipă de duzină, nu mai interesează pe nimeni!”

Patronul Gigi Becai s-a declarat nemultumit de faptul că diferența față de liderul CFR Cluj nu s-a micșorat după instalarea lui Edi Iordănescu, dar și de faptul că antrenorul a notificat clubul cu privire la anumite clauze încălcate de finanțator.

Petre Grigoraș (57 de ani), fost antrenor în Liga 1 la echipe precum Oțelul, Pandurii sau CFR Cluj, a avut o reacție dură în urma ultimelor evenimente de la FCSB, susținând că gruparea patronată de Gigi Becali a ajuns una “de duzină”. Tehnicianul a încercat să explice și ultimele ieșire publice ale finanțatorului formației bucureștene.

“Mă așteptam să se ajungă la această situație la FCSB. Nu mai contează rezultatele. Nu ați văzut care este filozofia? N-ai un punct mai mult decât atunci când ai preluat echipa, atunci la revedere. Chiar dacă ai nouă meciuri consecutive fără înfrângere. Ați văzut și voi mai multe declarații, este greu ca Becali să nu se implice în echipă.

E clar că FCSB-ul a ajuns o echipă de duzină care nu mai interesează pe nimeni. Cred că ar trebui să nu le mai dăm atât de multă importanță. Nepăsarea poate ar face un lucru mai bun pentru o echipă atât de cunoscută, atât de iubită în toată țara și bineînțeles în lume. Nu e bine să devină subiect de bârfe și de scandal, subiect de ‘Las Fierbinți’. E foarte urât ce s-a întâmplat și ați văzut bine asta. Mă așteptam ca Gigi Becali să facă asta, pentru că se plictisea”, a spus Grigoraș, la Sport Total FM.

Grigoraș Petre
Petre Grigoraș / Foto: Captură Digi Sport

10 milioane de euro, prețul pentru care Gigi Becali e dispus să vândă FCSB

Edi Iordănescu a ajuns la baza clubului pentru a semna rezilierea contractelor și, ulterior, a discutat cu Gheorghe Mustață,liderul galeriei FCSB-ului.

După ce a încheiat discuția cu Edi Iordănescu, Gheorghe Mustață a fost sunat de Gigi Becali și a urmat un dialog aprins.

Suporterul i-a reproșat lui Gigi Becali ultimele declarații, în care i-a ”trimis” pe fani să susțină altă echipă dacă nu sunt de acord cu metodele sale de lucru, și chiar i-a spus omului de afaceri că este dispus să aducă un alt investitor, care să preia echipa.

O dai cu 10 milioane? O să vorbesc și eu cu investitori! Să vedem. Noi te respectăm și tu ne jignești, ne umilești! De ce mă trimiți la CSA? De ce ne trimiți la CSA? Pentru mine, asta este Steaua! Tu de ce nu te duci? Du-te la Dinamo, și așa ți-au propus”, i-a spus Gheorghe Mustață lui Gigi Becali, potrivit reporterului Digi Sport Marian Codirlă, prezent la baza din Berceni.

Gheorghe Mustață a continuat să îl întrebe pe Gigi Becali despre posibilitatea de a vinde echipa și a aflat că prețul stabilit de omul de afaceri este 10 milioane de euro, preț în care nu intră, însă jucătorii.

Deci 10 milioane, ultimul preț? O să găsim investitor. Fără jucători, 10 milioane, ok. Și așa i-ai distrus! Plângeau în vestiar”, i-a mai transmis Gheorghe Mustață lui Gigi Becali.

sursa:digi sport


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide