TRENDING
  • 18:29 » Al șaselea turist străin mort în Grecia. Germanul fusese dat dispărut duminică, după ce i-a dat un telefon îngrijorător soției sale
  • 18:19 » Cum a fost salvată o femeie după un grav accident de mașină?
  • 18:14 » Evaluarea Naţională 2024. Calendarul probelor. Peste 160.000 de absolvenţi de gimnaziu s-au înscris la examen
  • 18:09 » Coreea de Nord e furioasă că SUA ajută Ucraina și amenință: „Am putea ajunge la un nou război mondial”
  • 15:39 » Ce spun turiștii străini despre stațiunea Mamaia: „Am văzut foarte multe mașini luxoase. Muzica este puțin cam tare”
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Ceai de sunătoare – mod de preparare

Ceaiul de sunătoare se prepară precum o infuzie din plante. Pentru 250 ml de apă, se adaugă o lingură de flori uscate de sunătoare. Apa trebuie să fie fierbinte peste care se adaugă florile și se lasă la infuzat pentru 10 minute. Se strecoară și ceaiul poate fi consumat neîndulcit sau cu puțină miere de albine.

Datorită compușilor din compoziție precum colina, uleiul volatil, taninuri, flavonoide, acid valerian sau hipericina, ceaiul de sunătoare are următoarele proprietăți.

 

Îmbunătățește digestia

Consumul de ceai de sunătoare are beneficii pentru stomac deoarece ajută la funcționarea normală a digestiei, deoarece protejează mucoasa gastrică și ajută la stimularea producerii și eliminarea bilei.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide