BREAKING NEWS
  • 19:25 » Lista farmaciilor care testează gratuit pentru Covid-19, publicată de Ministerul Sănătății
  • 20:44 » ALIMENTEAZĂ ȘI STAȚIA DE CARBURANȚI RST TE PREMIAZĂ
  • 22:31 » Situație dramatică în Rusia: raportează un număr RECORD de infecții cu noul coronavirus
  • 22:20 » Un alt virus, provenit tot de la lilieci din Asia, ar putea declanșa o nouă pandemie mortală. Nipah „erupe” periodic în Bangladesh
  • 22:20 » BREAKING USR a validat lista de miniștri și forma finală a programului de guvernare
  • 22:17 » Criza gazelor a scos la suprafață sexismul lui Vladimir Putin. Ce i-a spus președintele rus unei jurnaliste americane
  • 22:13 » STUDIU Ce au în comun pozele cu mâncarea pe Instagram şi creşterea în greutate?

Ceai de sunătoare – mod de preparare

Ceaiul de sunătoare se prepară precum o infuzie din plante. Pentru 250 ml de apă, se adaugă o lingură de flori uscate de sunătoare. Apa trebuie să fie fierbinte peste care se adaugă florile și se lasă la infuzat pentru 10 minute. Se strecoară și ceaiul poate fi consumat neîndulcit sau cu puțină miere de albine.

Datorită compușilor din compoziție precum colina, uleiul volatil, taninuri, flavonoide, acid valerian sau hipericina, ceaiul de sunătoare are următoarele proprietăți.

 

Îmbunătățește digestia

Consumul de ceai de sunătoare are beneficii pentru stomac deoarece ajută la funcționarea normală a digestiei, deoarece protejează mucoasa gastrică și ajută la stimularea producerii și eliminarea bilei.

Daca ti-a placut, distribuie acum!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide