BREAKING NEWS
  • 1:21 » Vaccinul românesc este gata
  • 0:25 » Premierul Ciucă anunță plafonarea prețului la energie și la gaze, de la 1 februarie
  • 0:23 » Gradul de siguranță în școli, între 76 și 82%, spune Cîmpeanu. Ce a răspuns ministrul la întrebarea „cum își trimite copilul la școală”
  • 0:22 » Ciucă: Un milion de facturi trimise greșit vor fi refăcute, fără ca oamenii să fie debranşaţi sau să plătească penalități
  • 0:20 » FOTO: Un minor şi doi tineri din Afganistan, depistaţi la frontiera Giurgiu, ascunşi într-un TIR turcesc
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Ceai de sunătoare – mod de preparare

Ceaiul de sunătoare se prepară precum o infuzie din plante. Pentru 250 ml de apă, se adaugă o lingură de flori uscate de sunătoare. Apa trebuie să fie fierbinte peste care se adaugă florile și se lasă la infuzat pentru 10 minute. Se strecoară și ceaiul poate fi consumat neîndulcit sau cu puțină miere de albine.

Datorită compușilor din compoziție precum colina, uleiul volatil, taninuri, flavonoide, acid valerian sau hipericina, ceaiul de sunătoare are următoarele proprietăți.

 

Îmbunătățește digestia

Consumul de ceai de sunătoare are beneficii pentru stomac deoarece ajută la funcționarea normală a digestiei, deoarece protejează mucoasa gastrică și ajută la stimularea producerii și eliminarea bilei.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide