TRENDING
  • 13:09 » O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi
  • 13:02 » Scandalul redirecționării pacienților de la public la privat. Rafila: Ar trebui stabilite niște sancțiuni
  • 12:58 » Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia fostului primar
  • 12:50 » Irina Podnosova, fosta colegă de facultate a lui Putin, a fost confirmată ca președintă a Curții Supreme a Rusiei
  • 12:47 » Președintele conservator al Poloniei s-a întâlnit cu Donald Trump, la New York
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Ce afecțiuni pot fi tratate cu ceaiul de salcie?

Pentru migrene, dureri articulare sau menstruale, ceaiul de salcie este un remediu ideal. Are un efect calmant și antiinflamator, iar combinat cu lămâie și miere face minuni chiar și pentru persoanele care se confruntă cu dureri musculare cauzate de răceală. Dacă doriți să acordați o șansă acestui remediu natural, este nevoie de două linguri de coaja de salcie care se fierb timp de 10-20 de minute la foc mic.

 

Este necesar însă ca acest tratament să fie aplicat de mai multe ori pe zi asupra zonelor afectate, iar în cazul în care apar efecte nedorite sau neplăceri să încetați imediat utilizarea acesteia.

Pentru că tot vorbeam de răceală anterior, salcia are capacitatea și de a ajuta în lupta cu febra și disconfortul creat atunci când organismul nostru de luptă cu o infecție. În cazul în care febra este foarte supărătoare, puteți chiar să înghițiți o lingură de pulbere de salcie cu puțină miere.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide