TRENDING
  • 12:33 » Avarie majoră la CET București Vest și CET Grozăvești. Mii de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă
  • 12:31 » Un bărbat a plătit 13.000 de euro pe un utilaj pe care nu l-a mai primit. “Chilipirul” era de fapt o escrocherie anchetată în Germania
  • 12:28 » Directorul Poştei, anunț despre plata pensiilor. „Dacă primim banii vineri, le ducem mai repede”
  • 11:52 » Accident grav în București. Un tramvai a lovit o ambulanță care ducea un pacient la spital
  • 11:49 » O femeie din Arad a fost prinsă în flagrant în timp ce lua 5.000 de euro mită de la o altă femeie, pentru a-i elibera soțul din arest
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Așa cum s-a putut observa deja pe micile ecrane, Patrizia și Francesco au reușit să facă o echipă destul de bine. Tânărul este cel care trage cât mai mult și face tot posibilul să-și protejeze mama, motiv pentru care îi mai cară ghiozdanul sau se chinuie să facă autostopul.

 

Cu toate că cei doi s-au mai ciondănit pe parcursul competiției, întrucât el trage de mama lui atunci când o simte că cedează, niciodată nu au ajuns în punctul în care să se certe sau să țipe unul la altul. O cursă pentru ultima șansă și un nou autostop ce nu pare că va da roade prea curând l-au făcut pe Francesco să își iasă din minți.

A simțit puțină dezamăgire

Patrizia, așa ca orice mamă, s-a simțit destul de jignită și de deranjată de faptul că fiul ei a ajuns să ridice tonul la ea, considerând că stresul și supărarea nu sunt aspecte ce să justifice un comportament neadecvat al fiului ei, mai ales că l-a crescut de una singură și s-a zbătut să-i ofere totul și să compenseze lipsa tatălui.

Chiar și la testimonialul oferit, despre care știm că se filmează după terminarea zilei, când fiecare își găsește cazare. Așadar, toată ziua a fost supărată, timp în care fiul ei și-a tot cerut scuze, dar nu a părut că ea îi va ierta așa ușor ieșirea nervoasă.

Echipa ce a câștigat jocul pentru amuletă în seara precedentă a avut norocul să primească și cazare, fiind și mai motivantă pentru cele 16 vedete rămase în competiție.

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide