TRENDING
  • 13:09 » O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi
  • 13:02 » Scandalul redirecționării pacienților de la public la privat. Rafila: Ar trebui stabilite niște sancțiuni
  • 12:58 » Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia fostului primar
  • 12:50 » Irina Podnosova, fosta colegă de facultate a lui Putin, a fost confirmată ca președintă a Curții Supreme a Rusiei
  • 12:47 » Președintele conservator al Poloniei s-a întâlnit cu Donald Trump, la New York
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Cel puțin 10 morți și alte sute de răniți, după ce două tornade violente au lovit China! (VIDEO)

O nouă catastrofă a lovit China în cursul zilei de vineri. Tornadele au ucis cel puțin 10 persoane în centrul și în estul țării și au rănit alte peste 300 de oameni, au informat oficiali și locală, sâmbătă, potrivit Mediafax.

Șase persoane au murit în orașul Wuhan și alte patru în orașul Shengze, la aproximativ 400 de kilometri est de provincia Jiangsu, au declarat autoritățile locale.

Imaginile apărute pe reţelele sociale arătau un vârtej negru provocând daune semnificative în calea sa.

O tornadă a lovit prima dată Shengze vineri, în jurul orei 19.00. Mai multe clădiri au fost distruse iar instalațiile de electricitate au fost avariate.

O altă tornadă a lovit apoi Wuhan în jurul orei 20.40, distrugând zeci de case și declanșând o întrerupere a energiei electrice care a afectat peste 26.000 de gospodării. Autoritățile au anunțat și aici șase persoane decedate și alte 218 rănite.

Rafalele de vânt au fost atât de puternice încât două macarale au fost avariate, una dintre ele prăbuşindu-se pe un şantier şi provocând pagube materiale semnificative.

Furtuna a lăsat în urma sa vehicule avariate, mai mulţi copaci scoşi din rădăcini, hangare parţial distruse şi stâlpi de electricitate culcaţi la pământ.

Sursa: digi24, twitter


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
Facebook
Închide
Închide