TRENDING
  • 14:08 » Ești obligat să acorzi prioaritate atunci când șoferul din față semnalizează schimbarea benzii?
  • 14:02 » Panouri solare folosite pe post de garduri de grădină. La ce prețuri infime se vând
  • 14:00 » Ploiești: Facilitate fiscală la impozitul pe clădire pentru cei care au investit/investesc în lucrări privind creșterea performanței energetice
  • 13:56 » Producția de energie fotovoltaică este la un nivel record, pe fondul unui consum extrem de redus
  • 13:50 » Se modifică Legea Pensiilor înainte de 1 septembrie! A apărut o problemă legată de bani. Ce se va întâmpla cu milioane de pensii până la urmă
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Pe piața de servicii B2B s-a conturat o cerere semnificativă, din ce în ce mai puternică, pentru serviciile de curățenie profesională. În mari orașe precum București sau Cluj-Napoca există numeroase firme de curățenie, unele orientate chiar exclusiv către clienții persoane juridice, cu soluții adaptate special pentru spațiile de business.

Indiferent că ne referim la spatii de birouri, spații comerciale sau zone logistice – industriale, este nevoie de curățenie profesională la cele mai înalte standarde, cu tehnici aparte pentru mediul de afaceri.

Spre deosebire de serviciile de curățenie pe segmentul rezidențial, în zona de business este nevoie de capacitate și eficiență mai ridicate, dar și de personal care să știe cum să interacționeze cu personalul angajat și eventual cu clienții aflați uneori în spațiile respective, chiar în timpul prestării unor servicii de curățare. De asemenea, echipamentele de lucru din spațiile office și nu numai trebuie curățate adecvat și protejate cu maximă atenție la detalii.

 

sursa: newsin.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide