BREAKING NEWS
  • 20:16 » Dmitri Peskov: Ucraina face în mod constant declarații care se contrazic, nu știm dacă realizează starea reală a lucrurilor
  • 20:14 » Psihologi criminalişti au făcut portretul asasinului care și-a ucis și tranșat iubita: Cum a ajuns profesorul universitar să omoare cu sânge rece
  • 20:07 » Irina Tănase are un nou iubit: l-a înlocuit pe Liviu Dragnea cu Regele Medicamentelor (Presă)
  • 20:00 » LIVE TEXT A 93-a zi de război. Rușii au înconjurat orașul Severodonețk. Alte 70 de cadavre, găsite sub dărâmături în Mariupol
  • 19:41 » „Putin nu ascultă pe nimeni. Planul său este să guverneze Rusia până moare”. Ucrainenii avertizează că războiul „se va prelungi”
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Cele mai bune anvelope all-season 2021. Pentru cei care vor ce este mai bun pentru autoturismul familiei

Anvelopele all-season / pentru toate anotimpurile au avantajul că nu necesită schimbarea la fiecare șase luni.

Avantajul clar al acestora este că nu trebuie să mergeți la atelierul auto de două ori pe an și să plătiți pentru schimbarea anvelopelor și depozitarea lor.

Totodată, anvelopele all season ar fi potrivite pentru cei care nu conduc foarte des. Sunt acei șoferi care își pot lăsa mașina parcată când pe jos este gheață și pot trece la transportul public pentru a ajunge la serviciu. Pentru cei care locuiesc într-o zonă cu căderi mici de zăpadă și conduc mașina mai ales în oraș, anvelopele pentru toate anotimpurile pot fi o alegere potrivită.

În orice caz, chiar și când asfaltul este uscat, cei care optează pentru aceste tipuri de cauciucuri trebuie să fie atenți la viteza maximă cu care pot fi rulate mașinile. Variantele mai ieftine pot fi conduse cu până la 120 km/h, iar dacă vrei să calci cu adevărat pe accelerație, trebuie să te uiți intervalele superioare de preț.

Numărul DOT de pe anvelopele all-season este important

Codul DOT este important și pentru anvelopele all-season, deoarece anvelopele care au stat chiar și cinci ani în depozite pot fi vândute ca noi de unele firme. Numărul DOT vă spune exact în ce lună și în ce an a fost fabricată anvelopa.

Cei de la carVertical au întocmit o listă cu cele mai folosite cauciucuri all-season. Iată care sunt acestea:

Top 8 cauciucuri all season în 2021

-Continental All Season Contact

-Michelin CrossClimate+

-Riken

-Debica Navigator 3

-Kumho HA31

-Viking Four Tech

-Sailun Atrezzo 4Seasons

-Debica Navigator 2

Sursa promotor


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide